:)

Heej:) Jag ær så glad att jag får låna en data:) Tacksam som tusan. Idag har vi åkt en guidad tu i en buss:) Det har varit kallt idag. DEt ær jættemycket snø hær. Efter turen gick vi hem och fixade sen gick vi till ett badhus. Dær badade och bastade vi. Sen gick vi tillbaka. Sen gick vi till baren på hotellet (dær vi var igår) Och drack cola, alltså jag Mathilda och Amanda. Vi køpte en trøja med han som hittade Svalbard. Juste ingen gissade men svaret var Svalbard. Nu kør de kurragømma i lobbyn:) Snart ska vi æta. Det har vart mørkt idag men vid tolv ungefær så var det ljusare men ingen sol. Nær jag kommer hem kanske ni får se några bilder. Imorgon ær det avgørande matchen om vem som tar SM-guld. Asså vi ska se den på datan. Jag kommer typ gråta av lycka om A.I.K vinner. Vem hejar på AIK?
VACKRASTE!<3333

framme

Hej:) Nu sitter jag på hotellet och har fått låna en data. Idag har vi typ bara flygit flygplan. Det var mørkt nær vi kom fram kl 14.00
konstigt... Om två veckor går inte ens solen upp på ett halvår! vart tror ni jag ær? Gissa! Imorgon kommer svaret. Hotellet ær fint æ=det som kommer efter å.   ø=det som kommer två efter å
Fattar ni? Glad att jag fick låna en data. Som tur var det gratis också;)

EFTERHej då:)

synd

Hej, vi har tyvärr ingen vinnare för ingen har kommenterat -.- det var ju synd. Nu börjar mammas pojkar hejdå det här är sista inlägget på typ tre dagar.
Hejdå kommer sakna berättar hur det var på tisdagen:)

hej då till...

Tjenare:P Nu är klockan 18.08 :) Och jag bloggar. Jag har ont i min hals för Hampus jagade mig och Amanda. Vi skrek, för han kicklade oss också. Idag är det mammas pojkar, typ mitt och Amandas favvo program. Jag ritar lite smått vad gör ni? Jag har packat snart ska vi lägga in det i väskor för vi ska ju åka imorgon! Kul:) Så vi måste kliva upp jättetidigt så jag tror jag går och lägger mig efter mammas pojkar som då börjar om ungefär (klockan är ni 18.12) så hur många minuter är det dags. Det börjar klockan åtta.
TÄVLING: OM HUR LÄNGE BÖRJAR MAMMAS POJKAR OM DEN BÖRJAR KLOCKAN ÅTTA OCH KLOCKAN ÄR NU 18.12?
 Det går ut på att svara så snabbt som möjligt, man måste ju ha rätt också. Hahah skriver ett inlägg vid åtta så kanske vi har en vinnare. Även om ni ser att någon har kommenterat så kommentera endå jag kan skriva alla namn så du vet vart du kom.
Hej då syns vid åtta !
A.I.K. vinner SM guld!<3333333


Länge...

HEEEJ:) Jag har inte kunnat skriva för att jag, Amanda och mamma sov i stan en dag till. Så här har mina dagar varit. Om ni fortsätter läsa ser ni det coola jag har varit med om.

tisdagen: Jo vi åkte ju in till stan och shoppa. Jag handlade på mitt HM-kort ett par jeanstitch, trosor och ett par strumpor på HM. Sen köpte jag ett par skor, ett skit coolt örhänge, pärlor till mitt hår, armband, fingerboard och en cykelhjälm. Hahah mycket grejer. Sen kom pappa och vi skulle äta på mongolisk restuarang men det hade gått i kk så vi åt på en Indisk. Ett ord STAAARKT!! Aja sen gick jag och Ida och köpte tre filmer. Sen sov vi.

onsdagen: Det var ju sagt att vi skulle till tom tits. Men vi gjorde en dubbelt så bättre grej. Jag såg på Michael Jackson this is it. Jag vill bara skrika om hur lycklig jag är att få se första visningen av en världspremiär!! Den äger! Man måste se den på bio för den kommer inte bli en film. Så det är något man måste göra. Agaggagg vill fortfarande skrika när jag sitter här och skriver. Vissa anser honom som en pedofil men titta på filmen och se hur han är! Han var ju helt fantastiskt! R.I.P Michael Jackson<33333 Jag gråter nu bara för jag lyssnar på man in the mirror! Aja ska skärpa mig nu. Sen gick jag Ida, Amanda och Malin till donken. Vet ni försesten vilka jag såg och var typ en meter nära när vi skulle gå in på bion jo Danny och Mattias i E.M.D  Coool e man jö!:)  Aja sen åkte vi in till mammas jobb. Det var ju meningen att vi skulle hem då men jag mamma och Amanda stanna. Jag och Amanda spela Fifa 09 i lägenheten (asså på playstation)

torsdagen: Idag alltså. Vi åkte hem med t-bana och buss. Sen nu e jag hemma och sitter och skriver. Men imorgon bitti ska jag till Svalbard. :) Så ska packa nu hejdå!!!


shopping i stan:)<33

Hello:) Ett tidigt inlägg, för städaren ät här. Idag ska vi till stan och shoppa sen ska hela familjen äta på en mongolisk resturang. Några åker hem men jag, Ida, Amanda och mamma är dem jag tror ska sova i lägenheten (Ullis, Benjamins och Stefans lägenhet) Sen imorgon på onsdag ska jag Amanda och Ida till tom tits. Så jag kommer inte kunna skriva mer inlägg.

Hejj

Hej bloggen! Klockan är nu 20.07 och jag sitter här med datan i knät och bloggar:) Idag har jag vart med       Miche<33333 Vi hade jättekul!;) Vad har ni gjort då?
Jag och Miche körde fifa 09 på datan (inte det ända vi gjorde vi är ju inge dator geeks, okej då tvinga mig inte vi satt det mesta av tiden vid datan) men iaf så var vi Manchested United hahha 5 stjärnor mot något Belgiskt halv stjärnit lag:) HAah vi är så noobiga så vi inte ens vågar möta ett jämn bra lag. Miche ville det-.- hahhah båda fine!
Aja jag har verkligen ingeting att göra!Jag chattar lite och så. MEN DATAN SNÄLLA JAG VILL GÖRA NÅGOT SOCIALT! Visst man får ju sitta vid datan hur länge man vill! Men jag tycker inte om att göra det. Vad tycker ni?;)
Miches blogg föresten www.michazr.blogg.se
Hej då
//Jonna

köttfärssås och spaghetti

Hej alla bloggläsare:)
Just nu precis den här sekunden tittar jag på gossip girl. Mm det är väl kul=)

//Annoj (mitt namn baklänges)


aik-hif 1-2

Heej! Idag var det ju AIK-HIF. Det blev 1-2 till aik!! Först stog det 1-0. Sen gjorde hammarby ett mål när det blev ungefär hade gått 65min. Så blev de glada och spela mycket bättre sen bytte de in Kenny Pavey och han gjorde mål!! Nu leder vi med ett poäng över Göteborg:)  Kom igen gnaget kom igen!!!Nu tittar jag på Liverpool-Manchested United 0-0 står det nu men det är väldigt spännande. Aja orkar inte skriva nå mer
Bye bye
//Jonna Victoria Bimer


Det var jätteverkligt!!!

Heeej:) Och godmorgon;)
Igår var ju jag på walk whit dinosuares men jag hade stavat fel det är walking whit dinosaruiers (eller hur dinosarurie stavas på engelska) om någon vet hur det stavas så kommentera det det är ju alltid bra att kunna;)
Men iaf så åkte vi buss till bromma plan där vi mötte Julia (Idas kompis) Och så åkte vi t-bana till globen. Sen var vi typ 2 h för tidiga så vi åt på mc donalds gött:) Jag tog en cheeshamburgare med choklad milkchake. Det kan man kalla gooootttt:P  Men så gick vi in i globen och satt utanför och snackade å åt godis. Sen gick vi in och vi satt rätt så högt uppe men man såg endå jättebra. Sen började ju showen. Det var en snubbe som stog där nere som berättade fakta. Han var liksom jätteliten när man jämnförde med dinosaruirna:) Haha
Sen ja de gick runt och såg så himla verkliga:) Ni som inte fattar titta på mitt klipp på förra inlägget. Alltså det här har liksom precis kommit till Sverige. Det började i USA. Så ni vet;)
Just nu lyssnar jag på musik och har precis vaknat. P.S vi ska ställa bak klockan.
Hej då
//Jonna

24/10 kl 13.24

Hello;)  Just nu sitter jag i soffan och tittar på när Amanda och Lea kör wii:) Tevligt de skrattar och flummar skiitmycke. Lea tar samma bana heela tiden. Hahahah de är för roliga. Idag ska ju jag på walk whit dinosaruiers i globen med Ida,Amanda och Idas kompis. Ska bli jättekul kan lägga upp ett klipp på det. Hoppas det ser kul ut

 


Gödmörgön

Tjenna bloggeeeen:)
Igår var det ju idol. Det var fett sämst att Nicklas åkte ut! Fast jag gillar ju Eddie lika mycket. Den som skulle åka ut tyckte jag Reza. Men innan idol tittade jag på 17 again på datan. Den var jättebra:)  Jag vakna för en stund sen och så kom jag på att bandyn har börjat... Men aja finns inge mer att skriva om
Hejdå
//jonna

vi vann!:)

Hej bloggläsare=)
Idag var jag i plugget, Bella var ju inte där för hon är påväg till USA. Hon har lovat mig en bild på henne och HOLLYWOOD. Heeh men vad var jag.. Jo plugget... Jo vi vann jag och Johan alltså svävandebilarna. Först mötte vi alla i Galaxerna (alltså våran klass grupper)  Då vann vi det var jag som blåste då. DEt var fyra bord och jag fick 12 sek. Man fick lägga sig på bordet och blåsa på toarullen som sitter på en slags papperslåda. Sen fick vi möta vinnarna i Tellus (andra gruppen alltså) Och då var det Johans tur och han fick 6 sek!!! Vi vann:)
Idag var det jag som skulle skriva ett inlägg på bloggen så titta in det!;) www.klassettan.se
Aja sen kom mamma och hämta mig vi handlade och sen åt jag mellis. NU ÄR DET HÖSTLOOOOV!! Jippi:)
Nu skriver jag här på bloggen och lyssnar på man in the mirror av Michael Jackson
Den är fett bra;D   Idag är det idol. Vem hejar ni på då???
Hejdå!
//joni makaroni
<33333333333333

mammas pojkar

Hej bloggen:D
Till middag idag åt vi pizza på grillen... Göööttttt! Sen kom pappa och jag gav kudden. Nu tittar jag på mammas pojkar. Vad väljer ni imellan: sommar eller vinter? Jag vet inte riktigt tror vinten för känslan och att åka skidor!!!! Ja älskar att åka skidor!!!! På söndag ska jag på walk whit dinosuries:) Man är i globen och så går det rund dinosaruier och typ ryter fett coolt:) visste först inte att det fanns men nu ska jag tillochmed vara där!
Vad kan jag mer skriva det är ju då reklam... Och Amanda och Ida kör ju allsång har i soffan...
Jag har inte suttit vid min bärbaradata på ett tag eftersom jag har inte haft internet. Nu när jag snacka med pappa så tryckte jag på en knapp och då fungerade det. Typiskt aja glad att den iaf fungerar. Men nu har det börjat igen så Hejdå
//Jonna Bimer

Lisa<3333333

Hejsan hoppsan bloggen:) Idag var jag i skolan och då kom en kille från Iran och typ sjöng och så:) Vi firar ju för FNdagen så då kommer folk hit och så... Det var också ett kamratstödjarmöte;)
Miche höll föreläsning om Iran. Guuud va duktig du va Miche<33 Sen körde vi en jätterolig grej efter lunch som jag inte orkar berätta. Jo vilken dag publiken det kommer mera promies;D
Jag skulle var med Lisa<33 B.vän:)<33   Vi hade jättekul. Först va vi på Röbacka och körde kort. Haahh Lea va mee:P
Sen gick vi hem, och vi åt mellis gjorde en kladdkaka och lite annat flummigt(a)
Nu har ju då Lisa åkt hem. Vet ni idag var det ju också syslöjd och jag blev klar med kudden till pappa. Jag blev faktiskt rätt så nöjd. Jag hade ni vet schack färger fast rött och vitt där hade jag broderat där det stog pappa. Andra sidan var det grönmilitär färg. TRÄÄÄVLIGT!! Juste idag är det mammas pojkar. TYp mittfavvo program. Men vadå det äger jööö!!!
Tjarå
//thee best!
 vilket är snyggast kommentera. Goo gnaget vi tar smguuld!


blääää spyyr!

ICA pizza och TV

Shooooo!:) Nu har jag precis ätit middag. Det blev ICA pizzor Emelie hjälpte till:) Hon är sjuk.. Hon hjälpte mig och Amanda med läxor. Just nu gör jag typ inget... Vad gör ni?
Vad väljer ni imellan: data eller tv?  Hmm jag är skit grym på att ställa svåra frågor heheh.. Enligt mig är det nog dator för då kan man ju titta på play:)
Trevligt trevligt. Vad jag ska göra sen är väl kanske läsa och gå och lägga mig. Jag vet det är rätt så tidigt men festen gick vi och la oss väldigt och gick upp tidigt. Samma sak med i söndags aja vill inte berätta vad som hände men sov inte så mycket då. Idag fick jag reda på jag fick på provet. Ena sidan av provet var det do och does jag hade 22/24 och jag blev jättenöjd:) Andra sidan med don´t doesn´t då hade jag 14/16
Jag blev jätteglad:) Hoppas ni också tycker det var bra:) Inte för att skryta utanför jag blev nöjd! Juste i måndags fick jag min present i efterskott av farmor. Det var en tröja från H&M (as snygg) en trisslott,vann inget men var nära och 200 kr på H&M. Tack farmor det var jättefint! Tröjan var blå och vit randigt inte så tjocka ränder kanske en milimeter. Sen var det knapppar ner till naveln det var typ en tunika. Okeej Jonna nu är du för mycket mode det är ingen mode blogg. Eller?
Själv är jag ingen såhär tjejig typ liksom smink,handväskor, klackskor m.m.
Jag måste tipsa om ett skämt... Om någon skriver VG? Svarar du: nej MVG
hahahahh jag är ju för rolig!!! Det fungerar på VGD också;)
Hejdå
//Jonna the rapper

Läser

Hejsan. Idag var det skola som vanligt... Konstigt heheh:) Vi byggde (försökte iaf) göra ett medeltida hus i papper.Jag dampa typ för jag hatar att hålla på att pyssla-.- 
Gympan var kuul som vanligt. Vi körde bandy:P  
Just nu läser jag en bok som heter "rockar fett!" jag orkar inte berätta vad den handlar om men den är superbra. Jag fick den i julklapp så jag har redan läst den en gång.Hmmmmmm snaaark vad kan man mer skriva....
Jag ska inte göra något speciellt imorgon...  Snart ska jag till Svalbard:) Det tillhör Norge men ligger nära Grönland. Ska bi jättespännande att åka dit. Vet ni man får inte ens gå ut själva. Gissa varför! Okej står inte ut längre måste säga det hahah:) För det kan komma isbjörnar. Fett coolt om man stöter på en isbjörn bah tjenare! HAha men vi ska typ ha jägare. Man kan ju inte direkt komma till flygplatsen heheh "ere Ok om jag har med mig geväret" hahhah. Ne nu får jag sluta flumma mig. Hehehe 
Asså jag blir superduperglad när jag ser att folk läser min blogg:) fortsätt med det och tipsa folk!
Hej då ha det gööött;)
//jonnaponnapyttipanna okej så brukade typ min moster kalla mig...
EFTER


sry

Heeej bloggen. Sorry att jag inte skrev ett inlägg igår. Jag hade inte tid och så var jag skittrött för en grej... Jag åkte skejtboard i stenhamra. Vi åkte buss dit men det var inte ens någon fotboll för Amanda så vi ringde mamma. Idag har jag varit i skolan det var kul:) Vi fortsatte med flygbilarna racet är på fredag:)
Ikväll ska jag på gitarr orkester:) Fast vi kommer typ bara vara två där plus läraren... Stor orkester -.-
Aja ska äta skriver mer sen puss puss;)<33

Fotbolls avslutning sen Tilda<333

Tjenare bloggen. Idag var det ju fotbolls avslutning förut.. Det var kul. Sen gick jag hem till Tilda och så kom mamma och så åkte vi hem till oss. Där var Joseph så jag Tilda Joseph körde wii och fotboll. Sen skulle Joseph hem då lekte jag och Tilda själva. Nu har hon åkt hem och jag tittar typ på TV. Sen ska jag försöka hinna titta på one three hill och ensam mamma söker. Aja orkar inte skriva något mer så
Hej då
//jonnahehh jag i pyamas

booooooooooooooring

Tja alla coolingar;)
Just nu jo jag har....... Tråååkigt. Åhh jag kommer värkligen inte på något att göra. Så jag skrev ett inlägg istället:)
Kanske jag ska spela fifa 09 på datan:D     Hmm det ska jag göra hahah
adjö:'(

HHHHHHHHHHEEEEEEEEh

fest till halv tre

Tjooo. Igår var jag hos en tjej i min klass och såg på film. Det var flera andra där också och vi hade jättekul. Jag somna vid halv tre och klev upp halv tio. Hmm vad tror ni jag är.... TRÖÖÖÖTTTT!!!!!!!!!!!!!
Jippi jag gissa rätt xD   Det längsta jag har varit uppe till är halv 6 cooolt. Halv tre är ju inte jättemycket men ändå man blir ju trött om man kliver upp så tidigt.
Jag kom hem där var Joseph:) Nu tittar jag lite på internet om medeltiden. För jag kan inget om det vi har ju det sin tema vi skriver en skönlitterär bok om asså en bonde på medeltiden så vill kunna lite om det.
Lyssnar på "burnin up" av Jonas Brothers. Cuze i´m burnin up for you baby. Hahahh den äger f*n!!!! Jag svär inte ofta för jag tror inte mina föräldrar uppskattar det... Men när man är med kompisar leker man väl lite cool och svär någon gång. Ajaa nu tycker jag att jag går in lite för privat. Cuze i´m burnin up! Hahahha kuul:))
Byebye
//J.bimer

school

Heej bloggen! Idag var jag i plugget. Vi hade engelskaprov!! Shiiit asså! Jag+prov=sådär
Förra matteprovet godkänt var 17 av typ 22 jag fick 16,5 orka liksom ett halvt fel blev väldigt besviken över mig själv. Så engelskaprovet var väldigt viktigt, jag tror jag fick bra för jag var väldigt säker. Hoppas det gick bra:)
På våren eller vintern kommer inte ihåg iaf så ska vi typ ha nationella provet... Prov hit och dit. På NO/kemi/lab
så gjorde vi flyg bilar eller vad det hette.. Sen ska vi ju då ha ett race med dem. Hahah ska bli kuul då jö;D
Sen kommer ju Joseph:) Men jag ska på fest hos en kompis. Det ska bli superkul!!! Förut tyckte jag inte så mycket om bloggar... Men nu när jag har en.... Det är superbajskissprutt kul att blogga (okej ersänner är tillbaka i bajs och kiss åldern igen hahah Lisa du ska vara tyst:)  )   Så ni vet lägger jag jätte mycket tid på den:)
På söndag är det fotbolls avslutning. Vi ska sluta med nyttigaste spelare det är både bra och dåligt...
Jag är så lack eftersom jag inte kommer kunna åka någon skejtboard på vintern!!! Jo visst det finns ju innomhus hallar, men jag vågar inte åka när det är många där för en gång blev jag lite kränkt av en kille och då ville jag typ inte åka på ett halvår!!! Lite synd att folk vill göra så. Men behöver ju inte vara superbra! Jag är ganska bra men kör för att det är jättejättejättejätte kul. Klart man lär sig om man åker ofta också. Alla som är rädda att folk ska titta på en eller alltså mitt problem vet jag ett tips som jag gör. Träna hemma!!! Då förhoppningsvis kan du visa hur grym du är på det!! 
Ojj det här var nog det längsta inlägget i jonnatheblogger´s historia !!! Hahahah
Hejdå
// jonna the rapper!! Glider in på takten plockar mina blommor ifrån andras rabatter.... Hahahah skoja lite där!!!


Lisaa<333333

Hejsan:) Idag var jag i skolan, sen gick jag och Lisa till konsum och köpte mandariner. Sen gick vi tillbaka till skolan och hämtade Amanda och sen gick vi hem. Mycket mortion. Men Lisa åkte hem rätt så tidigt så nu sitter jag och tittar på TV. Vad väljer ni imellan tv eller bio? För mig... Hhhmmm..... Vet faktiskt inte  tror nog TV.
Skriver mer sen hejdå
//jonna
SööööTiS

Fotbollsträning

Tjenamors!!! Jag var på skolan idag och det vra kul:) Vi hade gympa och då körde vi handboll och det var skiitkul!! Men vi sluta kl 14.30... Nu sitter jag i soffan med Amanda och pappa och tittar på Sverige-Albanien. Kom igen nu Sverige!!! Jag var på träningen idag. Amanda var med, sista träningen som vi ska ha. Nu börjar den hejdå!

kom på det NU

Hello evrybody! Ni måste ju komma på nåot bra som priser ni kom ju aldrig på det förut -.-
Använd era stora hjärnor och klura på något, min hjärna är väl för liten jag kommer inte på något. Hahhah skoja bara:)
Då kanske jag kan ha tävlingar oftare
hejdå
//jtr

SRY

Hej, sorry för att jag inte skrev något igår... Jag åkte skejtboard i stenhamra och så hade jag gitarr det blev lite stressigt. Idag har jag också gitarr men endå, jag ska pröva spela i en slags orkester. Vi kommer vara tre stycken, det ska bli väldigt kul och spännande tycker jag. Idag var jag i skolan och vi jobbade väldigt mycket med medeltiden. Vi hade också börjat på ett nytt kapitel i matten. Skitsvårt! Det är typ decimal tal typ 0,1 sånt!!! Skiiitsvårt somsagt!!! Aja nog talat om matte...  Nu sitter jag och chattar och lyssnar på en jättebra låt
DOWN
 

one three hill

Hej, nu sitter jag och tittar på mitt favvo program:) Det är ju trevligt;D Aja orkar inte skriva något mer har inget intressant...
bye bye
//pro J
 hahah sötast!!!

dagens outfit


det flesta vet nog vad det blev....

Godmorgon! Just nu ligger jag i sängen och skriver ett inlägg:) Jo, igår... DEt var ju väldigt synd att vi inte fick in någon balja!! Nu är det inte så stor chans att vi kommer till vm i Sydafrika... Man får väl hoppas. Sverige hade så många inne i deras egna straffområde, då fick ju Danmark jättebra lägen på mål... Aja nog talat om den roliga sporten fotboll:)

Ibland brukar jag ha tävlingar... Det känns som jag har dåliga priser... Kommentera något smart, som man kan ha som pris även om man inte känner den personen. Snälla gör det jag vill ha fina priser till mina tävlingar då kanske jag har tävlingar oftare!!
Vad väljer ni? Skejtboard eller sparkcykel? För mig är det helt klart skejtboard!!!<33 Vad är det för dig kommentera det också.

Hoppas ni kommentera allt vad ni tycker så får jag se era åsikter också.
Hejdå
//pro J

EFTER<-------- THis Is meeE


Sverige-Danmark vad blir det....?

Jo, match är det ju. Komigen nu Sweden!!! Nu precis när jag tittar blev det mål... Till Danmark... Tusan!!!
ÅHHHHHh. -.-
Vi tar det här!

SKATE BOARD

När jag sa att jag skulle cykla visste jag inte att min cykel var trasig. så jag har åkt skate board. Jag älskar att åka skate board! Eller som andra skriver ''skejta" jag vet inte hur ni skriver men jag kanske ska börja skriva skejta. Aja nu tittar jag lite på TV med datan i knät. Jag har jätteont och svidigt i mina ben, armar, knän och armbågar. Asså så dålig är jag inte men jag prövar olika grejer, och alla trixs behöver inte gå bra...
Hej då
//pro J


innebandy:)

Hello:) Imorse var jag på innebandy i våran nya gympasal. Det var 6 till som var med, plus tränare också. Det var jättekul med bandy:D  Nu sitter jag och tittar på tv med Alex. Pokemon om någon undrar! Heheh jag förstår inte riktigt med alla konstiga ord... Sen ska jag och alex cykla. Själv tycker jag om att trixa och hoppa med cykel (det är det vi ska göra.)  Okej vad väljer ni geting eller humla? Kommentera vad du tycker. Enligt mig är det nog geting, för de hjälper ju till med blommor och så.

 

 

pro J 

 


Tilda<33 b.vän

Tjenare! Idag var det ju fredag, nice:D Efter skolan kom Tilda min bästakompis till skolan och sen hämta mamma oss och så åkte vi hem. Vi gjorde olika saker och hade jätte kul!!! Sen åkte Tilda hem och vi åt middag. Nu sitter jag här och chattar med alla möjliga:) Aja här har ni två saker att välja imellan......
Bärbar eller stationär data? svara vad ni tycker. Enligt mig är det nog bärbar... Men det var väldigt jämt. Titta in Tildas blogg den är en www.tildapettersson.blogg.se
Snart börjar idol hoppas alla kommer ha trevligt. För.......DET ÄR DAGS FÖR FREDAGSMYS!!! Hahaha














THe moTheRs BooooYs

Hehhe ni hör ju vad jag gör. Eller jag kanske ska säga det normalt. Mammas pojkar. Hehe det är faktiskt kul:)
Jag tittar med Amanda, Ida och Lisa (inte kompis utan Idas kompis.) Trävligt trävligt!!!!:D
Lisas hälsning: Jonna är grym. De visste ni säkert redan.. Men så är det. Amanda är vig, vig som fan. Ni skulle bli rädda om ni såg vad hon kan göra med sin kropp. Och Ida.. Ja Ida.... Hmm. Finns inte så mycket att säga va?;) /http://llisasdiary.blogg.se/

 

Hahah proffsiga tips från tha Lisa !! nu är
Ha det nice




pro J


TV

Hello! Hej nu tittar jag på disney channel. Lisa har åkt hem:(     Vi hade jätte kul:)<333 Jag har tråkigt!
Snälla alla som läser mion blogg fortsätt med det!!!!
Jag vet att det blev ett kort inlägg men jag har inget att skriva om.






pro J

Skola

Tja, Lisa och Jonna skriver detta:)<33 Idag har iallafall jag (Jonna) skola... Okej det är en vana att säga så SRY!!
Vad gör ni då? Vi har kuul:D  Aja ni orkar inte jag ngt mer så hejdå:)
             vilken är snyggast kommentera!!!<333

 


Strömavbrott

Shoobreeeee! Nu sitter jag vid TV och chattar lite. På tv är det bonde söker fru. Det är väl inte så jättekul men... jag sitter ju bara vid datan så jag hör bara ljud. Jag och Ama var på toa så blev det helt plötsligt strömavbrott jag blev skiträdd! Men jag och Ama klara det galant (hehehe N.O.T. Vi skrek som jag vet inte vad.) Sen har jag varit på träningen och det blev jättemörkt! Vi har börjat med att göra knäövningar eftersom tjejer får lätt fel på dem eller något sånt...
JAG SAKNAR DANZA!!!!<3333333333333333333333333  
jonna the rapper COolAsT evEEr! ILY




pro J

 


ONT I HUVUDET

Hej kära bloggläsare! :) Idag var det ju skola, det var väl kul. Jo föresten titta in våran blogg (alltså klassens)
www.klassettan.se   
Aja nu känner jag mig lite för dålig och lite ledsen (för en grej) för att gå på träningen... :(         Men vi får se;)  Snart ska jag äta ICAs pizza. Den är i ungnen. MUMS alltså det är ju typ godare än vanliga;) Tycker jag iaf!
Ingen hade rätt på gåtan. Okej det var bara en som gissade, men jag blev ju glad för någon iaf gissade.
Rätta svaret var: trottoaren

 TACK OCH HEJ LEVEPASTEJ




pro J

Plugget

Hej alla noobz! Hahha skoja bara ni är ju mina allra käraste eftersom ni läser min blogg TACK!!! Idag var jag i plugget, hehe som kanske alla här i Sverige på tisdagar brukar vara men ändå... Jag vill berätta det, nu ska jag sluta babbla om onödiga saker. Somsagt skolan, jo vi har börjat på tema Medeltiden. Sen sprang vi skoljoggen. Jag sprang tre varv och blev rätt så nöjd:)  Sen åkte vi hem och jag gjorde min läxa och snart ska jag göra min andra.... Nu tittar jag lite på TV.
DAGENS LISTA: tur siffror
1.9
2.27
3.10
4.100
5.2


En gåta jag kommer skriva kommentera om ni vet svaret
så här är gåtan: vad kan gå men inte springa?
svaret kommer imorgon så var berädda på att titta in min blogg!

pro J


SPÄNNANDE

Hej nu blir ni såklart ivriga om vem som har vunnit. Ingen hade rätt men det var en som hade en för mycket...
DEN SOM VANN VAR.....: Emelie!!!! Grattis andra tävling en du vinner nu -.- 
det rätta svaret var 96!


Idag har jag varit i skolan, sen spela jag gitarr det gick bra. Sen földe jag med Amanda till fotbollen jag och Jasse åkte skateboard.

tävliiiiing

Nu är det dags nu ska jag säga tävlingen. Jo, jag samlar ju på sudd. Jag har tagit en bild på mina sudd (alla kom kanske inte med) och ni ska gissa hur många det är:) Svaret och vinnarn kommer stå imorgon på min blogg så håll ögonen öppna och kommentera vad du tror!!!   


HÄR KOMMER BILDEN

DET ÄR MYCKET MER ÄN VAD NI TROR ALLA KOM TYVÄRR INTE MED SÅ JAG GER EN LEDTRÅD. DET ÄR MER ÄN 80:p


LYCKA TILL!!!

JUSTE

Jag glömde säga att jag ska ha en tävling ikväll! Så titta in min blogg då och be andra göra det också!!!
Tack och hoppas jag får många gissningar;) Imorgon utser jag en vinnare så ni måste gå in idag eller imorgon innan jag hinner skriva ett inlägg:)



We are the world

Tjenare alla som sitter här och glor på min braiga blogg;) xD    Imorse klev jag upp vid nio för jag skulle med Amdanda på bg. Hon tränade i en och enhalv timme, guud var det var tråkigt. Jag och mamma satt i bilen, jag läste och ritade och hon typ tittade i några papper. Sen gick vi en liten promenad där vid uppgårdskolan (Amanda tränar där.) Sen åkte vi hem och då kom märta upp till oss och jag fick en efterskotts present:) Tre par jätte snygga strumpor:) Sen har jag mest ritat och varit inne på min data och lyssnat på musik. WE ARE THE WORLD  var en låt jag lyssna på. Den verkligen berör! Här har ni den så ni kan tycka om den:)

      VAD TYCKER DU OM DEN KOMMENTERA!!!!

KÖRSLAGET

Hej. Nu sitter jag i soffan med I, M, L hehe kuul. Vi tittar på körslaget. Helt okej...







PRO J


please

Tjenare:D Alla som läser min blogg snälla be era kompisar läsa den jag vill verkligen ha flera läsare. Alla som läser min blogg tack och fortsätt med det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 


om min daag

Jonna mat: Hmm pizza:P

Jonnas klädser:mjukis brallor och nya graffiti tröja

Jonnas dricka:cola

Jonnas mående:glad

Jonnas skala:8





vilken bild är snyggast??:P  OR        jag troor jag vet;)    HEJA GNAGET!!!!<333


TRÅKIGT

Hej. Jag klev upp vid typ åtta för jag kunde inte somna om... Sen gick jag och Amanda till konsum grillen och käka. Sen köpte vi godis ------->  hoppas jag suktar er:P!!! Heheh



EFTER  NÅGRA BILDER PÅ MIG:)<33

vilken av godisarna är godast?? kommentera 

 

 

 

JTR


TJENARE

HELLO evrybody!:) Idag har jag varit i skolan och det gick bra. Sen åkte jag och amanda till mammas jobb. Vi behövde åka både buss och t-bana. Jobbigt... Det var bara för jag skulle kolla synen hos "min" optiker heheh det är bara för jag har åkt till honom flera gånger:P Det gick bra jag var gränsfall till läsglasögon. Jag ska komma tillbaka om det förstör mina studier. Sen gick vi in i ett köpcentrum och jag köpte en vinterjacka och en ascool graffititröja:P  Sen åkte vi till donken. MUMS
DAGEN LISTA: bästa länderna
1.Sverige
2.Italien
3.Jamaica
4.Argentina
5.Tanzania




jag i min nya tröja














JTR

HEJ

Hej alla. Ledsen att jag aldrig skrev ett inlägg igår... Jag hann inte för jag hade träning. Det gick bra jag vann straffläggningen men blev stämplad. Idag har jag varit hemma hos Miche:)<333 Det var jättekul!!!! Nu sitter jag här och gör min engelska läxa:) Amanda har förhört mig och nu sitter hon och rättar. Alltså hon är inte smartare det är glosor;)

DAGENS LISTA:Bästa djuren
1.Hundar
2.Grisar
3.Tigrar
4.Delifiner
5.Lejon


JTR