När livet har PMS... Se till att vara vaken på dom bra stunderna

Haha mitt lilla citat där uppe, igen aning om vad jag skulle skriva så jag kände för att skriva det där!
Idag iallafall så var det skola, redovisade mitt tal om könsstympning och jag tyckte det gick bra! Hade också engelska prov som gick bra. Jag och jessica hade lite fight på rasten men ska spöa skiiiten ur henne imorgon. Plus att becca gjorde någon status att hon skulle slå mig så jag kommer nog vara lite skadad imorgon..! Efter skolan var det lucia träning i 1 och en halv timme. Fick typ feber xd
Kom hem och kolla på one tree hill (älska?) och plugga lite. Men nu ligger jag i sängen och messar!


All I want is you this christmas!

Hejhej!
Typ vanlig skoldag idag fast vi hade kuratorn på mentors tiden och kollad på klipp om konflikter. Skrev klart mitt tal på svenskan och det ska handla om könsstympning. Är faktiskt riktigt nöjd och har lagt ner mycket tid på det. På NOn så satt jag Fredrik, radde och ayman och diskutera om livet efter döden... Kom hem när det var mörkt ( som vanligt ?!) och gick hem och har pluggat skitmycket! Fast jag Hoppas att jag fattar...
Snygga Malin snodde min mobil och tog massor av sexiga egopics...


You got that bieber fever?

Tjaaaaaa
Är gal1 trött just nu, och bloggar från telefonen i sängen. Standard?
Lång dag idag, men det har varit ganska chill på några lektioner med film men dom andra lektionerna fick pennan användas gaaanska mycket. Efter skolan så var jag med Lovisa och Hannah på lucia träningen, det var sjukt kul! Jag kom hem till slut har snackat i telefon träffat Adam och Linus och pluggat. Men nu ska jag lira Wordfeud, Adda mig: jonnabimer


Var är snön?

Tja!
Jäkla piss väder blir typ deprimerad?
Igår så var jag med Madde och vi skulle sälja mina julblommor men vi orkade inte så vi var vid hennes mammas julstånd och jag köpte ett armband! Sen så kom Madde hem till mig och vi tog några foton ( facebook) och hade det riktigt trevligt!


Sexi/Linus citat

Hejhej
Idag så var jag i skolan, tog bussen med Nora och Madde och Gustav och sen så stannade jag med Madde, Nora, Rebecka och Linnea på uppgård och sen så sålde jag och Madde praliner med hennes lärare haha! Sen så tog jag bussen hem med henne och nu är jag hos Anton med Linus och Nora. Vi kollar på fiiilm! Dom hälsar!


Nya skal!

Beställde två nya skal från en butik från England i söndags. Fick dom idag, love them!:)


Hoppas


@bussän

Tjeenare!
Skolan idag var riktigt kul, fick slippa svenskan, fast det var ju inte så kul... Men så fick vi kolla på en film med kate :O om marter Luther, en kristen kille som typ gjorde revolution.
På matten fatta jag äntligen något, men ligger ganska långt bak... Men är med beccy nu på bussen och vi ska hem till mig och sälja ljus och julblommor!


Älskarej


And baby I saw the real you

Hej,
Idag så var det en äckliigt lång dag i skolan. Kom runt åtta och gick hem runt åtta, på kvällen! Vi hade vanliga lektioner fast vi fick kolla på glee på musiken. Efter musiken så var jag kvar och hade lucia träning. Jag ska tydligen sjunga nån understämma hehe.. Och när den var slut så gick jag till matsalen och var med elevrådet ( Fredrik och daniel) och vi fick middag och tröjor och sånt där. Sen så började det komma folk ( det var öppet hus och vi skulle hjälpa till och visa folk runt osv) så vi hälsade och sånt. Rektorn och lärare höll tal, jag och Daniel höll på att tråka ut oss. Men vi gick sen till första våningen i östra byggnaden. Där kom det skit mycket folk, så vi gick runt lite! Och fick skjuts till svanhagen av Daniel, där mamma hämta mig och jag gick typ direkt och la mig, skit trött men slipper ju första lektionen imorgon och får en biobiljett för att jag hjälpte till!


This is the time right here you can, get get get get it all

Hej!
Höll på med ett inlägg igår när jag skulle upptatera telefonen, men då börja den synkronisera och sen stängdes av osv. Men det funka iaf! Alla appar försvann dock men jag knäppte kort precis innan på alla, smart eller?
Skolan igår gick ganska snabbt, vi hade kuratorn en stund och då började alla bråka med imran och aa man fick gå ut om man ville men jag var kvar. På svenskan kollade vi på olika tal, i have a dream, och barack Obamas tal! Vi ska skriva ett eget tal, jag tror jag ska skriva om kvinnodiskriminering. Men jag vet ju inte alls mycket om det så vi får se... Efter skolan hade jag lucia träning, gick skit i början men sen gick det faktiskt ganska bra. Becca var med och sen så åkte vi till mammas jobb och åt och åkte sen till min träning, fast hon vände och åkte hem igen.. Träningen var kul, lite jobbigt för jag har typ inte rört på mig sen dess! Men nu måste jag gå till bussen!


Just the truth!


My hearts a stereo it's for you so listen close

Hej
Slapp labbet idag, känns som vi gör det varje vecka... Så jag åkte hem med mamma, som inte händer varje vecka. Amanda, jag och ida gick och sålde ljus och julsaker till 3 grannar alla köpte :) och dom bakade lussebullar som vi pt till ensam mamma söker haha men det var så tråkigt att jag skypade med Anton och Linus istället! Nu ligger jag och spelar ett as kul spel som antonia visade mig idag!


Hahah

Sjukt coolt! Det är stearin Fett mycket och tjockt eller huuuur? Typ nya rekåååårdet


Lack!

Hej
Är så sjukt irriterad just nu... Kan inte komma in på hemavdelning på iTunes.. Måste uppdatera den och fixa lite men man hittar ju inte ett skit tog typ en timma tills jag kom in också :@
Orkar inte så jävla arg. Nån som kan hjälpa mig?
Idag så har jag varit med Linus och Anton, vi var först hos Linus och spela pingis ( snarare att jag äägde dom) och sen spela vi FIFA och cod.. Vi gick hem till mig och kolla på film och sen gick dom hem. Och sedan dess så har jag gjort lite läxor och sånt. OCH FÖRSÖKT ATT FIXA DEN DÄR FÖRBANNADE ITUNES. ja men nu ska jag sova i min sura bubbla, hare bra...


Rat on a snowboard

Haha måste ladda ner!
Jag har det själv inte så jag vet inte om det är bra, det är bara ett tips :)


Kanske bästa sångerskan i världen



En kille ska torka tjejens tårar, inte skapa dom

Men hej!
Igår så var det en kort dag i skolan. So och sen så var inte våran träslöjds lärare där så vi satt och sjöng! Vi hade friluftsliv i skogen på gympan i två timmar. Vi fick sätta upp ett tält och sen koka nudlar haha! Efter det så åt vi. Sen åkte jag, beccy, antonia, Hannah och Sanna hem till Lovisa och vi kolla på film. Jag åkte hem efter typ 40 min och då kom Lisa och vi var på grillen med Adam och Gabbe, sen så sova dom hos mig, Nora kom också men hon sov inte hos mig!


I'm a wighaaaaaaa

Tjeenis
Bra dag i skolan, 4 lärare i 7an var sjuka men vi hade vikarier så det var väl lite halv kul. Äntligen så kunde jag äta maten i skolan. Vi har typ sydamerikansk tema på maten och det har ju inte varit så jätte lyckat... Efter school så åkte jag och beccy bussen tillsammans och jag träffade Madde i typ tjugo minuter, men det var kul, och gott ( hehe, drickan ) så länge det var! Sen han jag med en buss och jag kom hem och har pluggat! Ska försöka sova nu!


Snälla bli min igen, låt det få va som i en film

Shoooo
Ganska lugn dag idag, somna ganska sent igår plus att jag knappt har sovit något den här veckan. Kanske ska pausa lite från fejjan... Efter skolan hade jag lucia träning ( från min klass som vill vara med är det jag, Hanna och Lovisa) och det var jättekul och det gick ganska bra, hörde dock inte mig
Själv så mycket men förhoppningsvis lät det väl inte hemskt... Efter den åkte jag hem och åt och sen så gick/sprang jag och mötte Adam, Linus och axel. Var med dom en stuuund, Adam hälsar ;)


Människor kan inte ändra på sanningen, men sanningen kan ändra på människor

Hej
Idag så har vi bytt platser, sitter bredvid
Malin! Efter skolan så åkte jag in till stan med ida och mamma och vi har handlat på Hollister!:) jag har köpt ett par jeans, och sen kanske jag och ida ska dela på en skjorta. Sen så hittade vi säsong 2 boxen ( vi har knarkat sönder den seeeriöst) Och vi sitter och kollar på den just nu!


I'm feeling sexy and freeeee

Tjabba tjeeenaa
Jag har nog aldrig varit i skolan så länge som idag! Kom runt åtta och gick hem klockan fem! Det är nio timmar, helt sjukt... Vanlig tråkig måndag men på dramat uppträdde våran grupp haha! Men eftersom jag var på no:n i fredags så skulle inte jag vara med idag ( för då babblar han ju om samma saker) men jag var med ändå för att fördriva tid till lucia träningen. Det gick sådär, hatar att sjunga sådär ljust låter bara falskt. Så efter det åkte jag hem och följde med Adam och Linus till grillen och Linus käka, sen gick vi hem men då kom pappa och skjutsade hem mig. Och jag har hunnit skypat lite men nu måste jag verkligen sova!


igååååråå

Tja
Tänkte slänga in ett kort inlägg (på datan faktiskt) om igår.
Jag, Lisa och Anton var hemma hos mig och kolla på en sjukt bra skräckfilm (komedi enligt anton -.-) och sen jackass. Runt sju så gick vi med han till bussen och då kom adam, Rebecca och Linus och vi spelade fotboll och blev lite förfölda... Sen gick jag och Lisa hem i mörkret och sen så låg vi och snacka och kollade på elsas värld hehe. Och imorse så åkte vi till tennisen och det var fett kul, sen så fick jag skjuts hem och har legat och deppat för jag inte gillar söndagar för då ligger man bara och tänker på jobbiga saker, ensamhet osv. Men då kan man ju passa på att städa rummet och det har jag gjort. Fast mitt rum är ärligt talat finaste och välstädaste i vårat hus. Jag stökar inte ner, men såklart är det väl lite saker men ALDRIG kläder på golvet. Mitt motto, eller inte! Haha ointressant fakta men jag satsade på datan och då älskar jag att bara skriva av och röra tangenterna HAHA. Jag har fett ont i min tumme sen igår för den var så kall att den typ hoppade i led så jag fick ha bandage hehe. Men gud vad jag bara skriver här ahahha!
Bilden: killar HAFFA sjukt snygg tjej där assåå

Få mig inte falla för dig, när du inte ens kan ta emot mig.

Hej!
Jag var kvar på labbet idag och några fick sätta på kondomer på en penna, haha! Sen så åkte jag och Malin hem till Fredrik och kolla på tv. Sen så skulle jag sett på bio med dom och assane och melvin. Men det gick ingen buss hem vid den tiden så jag åkte hem och åt och sen så åkte jag hem till Linus och var där med Adam, Sara och Tobbe! Är hemma nu och kollar på one tree Hill


I will never be the same, without you

KAAAN INTE SOVA ÄR HUNGRIG MÅSTE ÄTA MEN JAG VÅGAR INTE HJÄÄÄÄÄLP!


It Will rain

Hej!
Igår så åkte jag hem till Lisa efter skolan, hon packade och sen åt vi och sen åkte vi till skolan och mötte Adam och Linus. Vi gick typ runt och snacka och gungade. Sen gick jag och Lisa hem till mig och åt igen, kolla på film och gick och la oss runt ett och snackade med jag råkade somna när hon höll på att babbla! Imorse så klev vi upp typ vid åtta och jag tog bussen till mitt utvecklingsamtal. Gick jättebra, är väldigt stolt. Sen åkte jag hem och fick typ feber men det gick över och så har jag gjort min skit svåra matte läxa, för er som undrar! Men imorgon så får jag sova hur länge jag vill, och chilla sen kommer Lisa och Anton och sen
Så åker jag till middagen med klassen!
Skriver typ allt här så jag själv kan komma ihåg det!


Vet inte vart jag har oss längre

Tjaa!
Blev väckt för ungefär en halvtimme sen. Klev upp och klädde på mig och kollade på klockan, haha jag har ju sov morgon! Så nu har jag legat här och inte kunnat sova och påmint Rebecca stackarn som gjorde samma misstag som mig! Idag är det en ganska kort dag, och är vi lediga fast jag har utvecklingsamtal.


You are a cinema, I can watch you forever

Tjeniixen!
Första dagen i skolan idag, kul... Men vi han förhandla med leonel att vi fick skippa no:n så då åkte jag med Lisa och Miche till Vällingby dom fika och jag tittade på haha! Sen så åkte Lisa hem till mig och vi satt och snacka och sen mötte vi Adam och Linus vid skolan och gick runt lite.. Men nu är jag hemma och har duschat och ligger och läser.


Jag faller för dig, tar du emot mig?

Tjaa
Jag tror jag har varit lite sjuk idag. Hängig, snorig och hostig. Så jag och Amanda och mamma haha har kollat på one tree hill! Sen kom Emelie och Alex förbi att äta middag, Emelie åket tillbaka till Lund imorgon bitti. Nu måste jag seriöst sova, kommer typ läsa ut boken som jag precis har börjat med för jag inte kan sova. Skola imorgon...


Så himla snyyyyyyygggg

DÖÖÖÖR


Thank god, I find the good in goodbye


You, no not you, you at the back. Yeah you, do you like tacos?

Tjeenare
Bästa kvällen igår kolla på nightmare om elmstreet och the grudge 3!
Imorse så följde jag med Johanna och Nora till bussen så gick jag och Madde hem till henne och satt och spelade. Sen cykla jag hem och har chillat med syrran för mamma och pappa är på nån grej för pappa har jobbat på sitt jobb i 25 år så då ska han få en guldklocka. För er som undra ;) halv sju kom Alice buss och jag och Amanda mötte henne i mörkret och gick hem och käka. Och vi har kollat på idol och så hyrde vi " a bit of heaven" fällde faktiskt några tårar! Men nu kollar vi på sex and the city 2!


Tjaaaa Faan!

Halloj Madde här! Sitter med mina brudar och har grymt!

image description

Puss<3


Jag börjar tro att vi kan gå genom eld

Tjeeenare
Klockan två tog jag och Amanda bussen in till stan och mötte mamma och Ida och vi åt och gick i affärer. Jag köpte fingervantar, kofta, knästrumpor och så köpte jag en mascara av min syster som hon inte tålde. Plus att jag fick hennes förra jacka som är jättefin! Vi skulle sett på bio men Amanda ville inte så vi köpte första säsongen av one three Hill! Fast precis nu stängde vi av. Ska sova nu. Imorgon ska jag och Amanda och troligtvis Madde gå i stan! Ska köpa vinterskor! Men mer imorgon puss!
Jackan:


Gästblogg!

Hej Amanda här, lilla syster till världens bästa Jonna! Jag är 10 år och yngst i syskonskaran.
Jag Heter som sagt Amanda och jag tycker om att gå på Bromma gymnasterna, spela fotboll och att baka smarriga kakor! Min favorit färg är lila, jag älskar hundar, och mina katter. Jag som liten:

och nu:


Someday At Christmas- Justin Bieber


Länk byte!

www.madeleinesjostrand.blogg.se
Riktigt bra blogg!
(bilden från snyggingens blogg!)


Shit happens, I mean look at your face...

Tjaa
Kom hem igår runt halv fem. Då kom Madde och vi hämtade lite halloween saker till mig och sen åkte vi och till stenhamra till nora och Johanna. Vi gick bus eller godis haha! Sen så kollade vi på Paranomal activity 3! Jag tyckte den var bra, jätteläskig! Sen så kollade vi på huset som Gud glömt ( nya versionen) den var ganska läskig den med. Och medans så försökte Johannas pappa och syskon skrämma oss haha! Vi somna runt fyra, eller inte Madde som sov som en stoooock! Idag så sprang vi till bussen, och snart kommer Lisa hit och vi ska sälja salami haha!