aqualand

Heeej ! Idag var vi po aqualand:) det var skiiiiit kul och jag akte den laskigaste tornado da fick jag en euro:)
Heeeeeeeeeeej do skriver mer senare:)

:)

Heeej idag har det variit soligt och varmt. Har brant mig lite men inte so farligt:) Imorgon kanske vi ska till aqaland. aja venne vad jag ska skriva mer hej do skriver mer senare!!

Jag fortsetter

Heeej sorry. nu e jag i spanien och har det trevligt. Vedret sviker men det e okej endo. Godjul foresten. Jag fick pengar for att hanla i london:) Aja tio minuter kvar vill gora lite annat ockso. Loggar in sosnabbt som mojligt.
Tack
Pussar:)

-.-

ska sluta blogga punkt

94 åring rappar:P


Hello

Hej idag var vi först på arriva ett bussföretag:) Med klassen det var kul och jag lärde mig mycket. Sen kom vi tillbaka och sen kom Sara och vi spelade in musikvideon. DEt gick sådär för mig. Efter det slutade vi en kvart tidigare:) Sen kom mamma och hämta mig och Amanda. Då efter middagen vid fyra så var jag tvungen att plågas på Amandas rining. Såååå trist att sitta är och titta. Okej iförsej så läste jag en bok men endå!!!!

hej

Hej idag var det skola, sen åkte jag till gitarren med Amanda. Amanda ville vara med här i bloggen och skriva lite kul:) Hon kanske tillochmed vill vikariera här;) Ska bara tvinga henne först;D hahaha xD

godmorgon

Hej hej idag är det min hatdag......................................................................... Okej man får inte hata men inte tycker omdagen!!!!!!!!!!!!!!!!11

tack

Hejsan:) Vad glad jag blev att så många vill att jag ska fortsätta blogga. Jag fortsätter för eran skull (okej lite min skull med men ni vill ju då kan jag lika gärna forsätta) Imorse var jag på innebandy och sen har jag vart hemma och nyss var jag på konsum. Igår blev jag medlem på facebook och panfu. www.panfu.se det är för barn och det är väldigt bra med regler. Gå in på sidan och läs lite, sen kan ju du bli medlem. Ett bra tips;)


Heej

Heejsan bloggen:) Idag var det sista dagen på skoldagarna. Jag och Amanda åkte buss hem nu sitter jag här och vi ska titta på mammas pojkar på tv4play. Jag missa typ första halvtimmen..

Jag har funerat lite på det här... Att jag kanske ska sluta blogga eller va tycker ni?

Skoldagen

Hej kära blogg:) Idag var jag i skolan, det var kul:) På NO har vi avslutat med ögat och börjar prata om öronen. Trevligt trevligt:) Ikväll ska jag, Amanda och hennes bästis Wendela på hal is;)
Nu gör jag läxan !


Hej dåååååååå

bello;D <33

Hej bloggen:) Idag efter skolan åkte Bella hem till mig:) Vi hade jättekul men hon har åkt nu...
Venne vad mer jag ska skriva.... Skriver mer sen
poss poss (hahah Lady Gaga som ska försöka prata svenska)

:)

någon som ätit choklad ur era choklad kalendrar??? Själv har jag två kalendrar en choklad och en lott som man skrapar varje dag:)


HAR NÅGON ÄTIT ?

Hmm fortsättning följer

Hejsan bloggich:) Coolich rolich haha nej skoja
Idag kom Sara som jag hade sätt fram emot och vi fortsatte våran dans, vi ska spela in den nästa vecka:)
Ida stukade foten igår henes fot såg helt sjuk ut den stod ut som aa vad ska man säga den stack ut iaf;D Min hypotes är att den är bruten man ser att det gör ont. Hon gråter typ aldrig men hon gör det nu. Men den behöver ju inte vara bruten för det men jag vet själv att en stukning kan göra PIIIP ont!!! Hehe mamma ringde precis efter !!! Och Ida ska in och rönka det... Stackars dig syrran<3333