home sweet homeee

heeeeellluu
Igår så kom jag hem, Emelie och Amanda hämtade mig vid centrum sen åkte vi till grillen och jag käka sallad hihi.
Efter det åkte vi hem och joggade, badade och tittade på film!
Idag så ska jag vara med Ida och Amanda och vi ska badaa!

Tillbaka?

Heej! Det var ett tag sen! Just nu klockan är Fyra på natten... Jag Befinner mig på Alices landställe där jag har varit sen i tisdags! Vi har haft det jätte kul men 'idag' ska vi hem. Jag har fångat en gädda! Stolt hih, det gjorde alice också! Vi har åkt bump haha igår och vi ramla av hahah. Men mest har vi varit inne och tittat på film. Men nu undrar ni säker ( nej haha) varför jag är vaken klockan fyra och haha det undrar jag också! xd jag kan helt enkelt inte sova så jag ligger ensam vaken och leker med mobilen. Medans Alice ligger och sover hööh! Men nu ska jag fortsätta spela tiger Woods pga tour!:) hörs senare!

Rip Amy winehuse

Såg nyss att hon dött, kändes faktiskt inte så chockande eftersom hon knarkade så mycket. Men hon hade skön röst, men vila i frid Amy! Idag iallafall så har vi gått cirkus en mil mest på stranden för det var jättevarmt! Vi Vi gick och åt sen på nån resturant, sen så gick vi och åkte sån här simulator. Man åker i en grej och tittar på skärmen så rör sig grejen man sitter i! Vi har också tittat på sandfotboll. Kulkul! Sen gick vi tillbaka och badade i poolen, sen har vi ätit men nu sitter vi i lobbyn och geekar haha! Det är verkligen tropiskt här! Imorgon ska vi till riga och säkert till beachen ;)

Rip

Hemskt det där i Oslo. Den fredliga staden, det chockar! Jag beklagar över alla som dött och är i chock eller skadade. Peace

Hotel lobbyn

Tjaa! Nu sitter jag,mamma och Amanda i hotel lobbyn för de har internet här! Men idag har jag och Amanda byggt sa djur hehe asstoor, det har varit sviinvarmt!! Så lite färg har man väl fått (röd färg snyft). Snart ska vi bada för vi har lämnat pappa på jubeleum fest. Vet ni att det ärr asfin sandstrand här det känns som typ africa! Jag föreställer mig inte varmt i Lettland men det är tropisk värme på sandstrand! 7kt sooft! Men vi hörs nästa gång jag är här! Dvs snart för jag har fixat Facebook åt mamma och hon är typ beroende nu haha xd

On tha boat

Hej! Är på båten som ska åka om fem minuter, imorgon ska vi solaa för det kommer vara varmt när vi är där!:-)

Blogg pause

Hej! Ja jag ska ha en blogg pause för jag ska åka till Lettland sen Alice landställe men det kommer säkert upp lite inlägg dåochdå. Så ingen riktig pause men bara inte inlägg varje dag!

hej jag älskar min lilla syster amanda!

inte hennes idé ;)
idag har jag och Amanda gjort en sköön film! den kommer ni inte få se hahahahah
Men nu så är jag, mamma, pappa och Amanda i stan och vi har ätit på en jättegod indisk restaurang.
imorgon vet jag inte vad som händer förutom att jag ska försöka ta mig till golfbanan så jag kan få en bag eller nått hehe.


St Petersburg/ Tallinn 2011

I Tallinn så gick vi mest runt och sånt, vi barn testade att skuta pilbåge, som Amanda äägde på!
Sen så gick vi tillbaka till båten och åkte vidare till St Petersburg och där så kollade vi på en ascool kyrka och sen åkte vi nån båt tur och det var så äckligt varmt den dan, det var rena helvete att inte gå i skuggan.
Efter det så åkte vi båt, och på Tisdagen så badade vi och så var vi med Alex, en kille som är lika gammal som Amanda men han är sjukt smart och väldigt pratglad haha! Natalia (Alex syster) skulle på läger i Ukraina, men hon var 99 och jättesnäll! Och nu har jag båda deras nr :)
vi tog typ tuusen fågel bilder haha, men här har ni dom bästa tagna av mig och Amanda!






Tallinn: tagna av moi

haha jag hade lockigt hår!







St Petersburg:
hahah



coola kyrkan!

så såg det ut ihela kyrkaan








på båten xd jag somnade faktiskt på den båtturen xd

hahahah








haha elit


what are worlds ?

haaaj!
har kommit hem från en golfrunda med pappa och jag sänkte mig så nu har jag 28,0 i handicap !:D
Men nu kollar jag på fiiilm.

no rubriik

helluu
Igår så var jag, Emelie, Alex och pappa och spelade 18hål, och jag sänkte mig!:) så nu har jag 30,0 i handicap!
Efter det kom lisa hit och vi åkte till Kalle's (karlskär) och dit kom madde också!
Idag så har vi åkt in till kista och shoppat! men kan inte jag lägga upp bilder, men ni lär se bilderna imorgon!
Sen så åkte vi hem och jag och mamma har spelat golf, gick ju vääldigt dåligt :/
Men nu ska jag sova så vi hörs imorgon då jag tänker blogga ;)
bilder tagna av maddE!

Tältet :s

Hejsan ! Idag så var jag och spelade golf själv, det gick sådär, men jag måste återhämta mig till imorgon få jag, pappa, Emelie och hennes pojkvän ska spela 18hålsbanan. Efter det så cyklade jag med ulli, Benjamin och joseph aslångt! Nu ligger jag i tältet eftersom det inte finns någon sovplats i vårar stora hus.. Jag sover här med Amanda, Ulli och benjamin

MC cafe!

När vi var i Tallinn så käkade vi på Mcdonalds och då fanns det en annan avdelning som sålde drycker, Som mamma och Ulli köpte. Ovanligt frächt för att vara mcdonalds, synd att det inte finns här i Sverige!
Gott va?;)

jag är ingen rasist, jag är pianist. Jag trycker ner både svarta och vita

Haj,
Rubriken är ett skämt så ta inte illa upp.
Jag är hemma nu, från tekniska museet, filmen var bra, och det var kul att stolarna rörde på sig. Men de rörde sig inte speciellt mycket. Efter filmen så gick vi runt i museet, och shiit vad tråkigt det har blivit... Förut fanns det robotar och nu var det någon gruva (?). Synd..
Sen tog jag bussen hem och nu är jag hemma och min Farmor, Faster och lilla Vincent är här!
observera att gubben kissar xd

I'm on the edge With you

Heey Just nu sitter jag lonley på bussen och ska till tekniska museet med Sanna och kolla på nån rymdgrej i 4D ! Ascoolt breee!

to keep u forever

haaj på daaj
Idag så kollade jag, mamma, Amanda och Ida på bio, Harry P dödsrelikerna del 2! glöm inte att det var 3D ;)
del 1 har jag försökt att tittat på två gånger men jag har somnat båda gångerna... Är den dålig eller var jag trött?
Men till saken, jag tyckte del två var aaaasbra! sorligt att det är det sista..
Efter det så stack Ida och jag köpte ett halsband med en ankare på, jeeetefiin!
Sen åkte vi hem till Ekerö med Moster och kusin. min moster lagade soppa och pannkakstårta! Jag gick runt och lekte bonde och vattnade!
Men vi kom nyss hem från en promenad, fast jag, Amanda och Benjamin cyklade!
sexig chey

Därför

Hej! Just nu ligger Jag i lägenheten, i SVERIGE!:D jag berättar mer Om st Petersburg sen och jag har knäppt typ 400! Och jag har jätteDåligt samvete att jag bloggar så dåligt! Och det är säkert därför jag knappt har några läsare, men jag ska bättra mig! Men jag bloggar från mobilen nu så det blir inga bilder, men ett inlägg är väl endå bra?

@svenska skärgården

Heey Just nu är vi på båten och båten är i skärgården, och jag har fått två nya vänner!berättar mer sen!

käär och galeen

Heey
Sämst upptatering jag vet!
Men igår så sov jag och sanna hos elin och vi badade och hade det kul! Men nu ska jag åka till båten mot stpetersburg, fast imorgon ska vi vara i tallin men i övermorgon så är vi framme sen så är vi bara där i en hel dag och så åker vi hem. När vi kommer hem ska vi sova i stan och jag ska åka segway!

We don't Wanna go home

Tjaa Nu åker vi ifrån alnö, jag och Amanda har badat på ett roligt ställe! Men vi hade inga handukar så jag fryser om mina öron(?)

In this californa king bed!

Hallooo Idag har jag haft fullt upp och nu tänkte jag upptatera om vad! Först så åkte jag, mormor, mamma och Amanda till norraberget och släpte ut min kusins och mosters grodyngel, fast det gick ju sådär... Hehe mamma tappade ut dem men vi räddade dem!:) efter det åkte vi hem och jag och Amanda spelade minigolf, vi hade tänkt att gå flera hål, men Amanda hade mjukis brallor i det soliga vädret så hon tappade lätt koncentrationen. Så vi gick hem och sen åkte vi och badade i nån timme. Sen gick jag och Amanda till Tarzan stigen höhö. Efter det åkte vi till mormor och en ljuvlig middag åt vi! Efter middagen gick jag, mamma och Amanda till stan och kollad på rix fm festival och där såg vi:Ulrik, loreen, Erik( om sanningen ska fram), och JASON DERULO!! jag var typ 10 meter ifrån han så jäkla coolt :'D

Minigolf, igeeen

Tjaa Nu har jag och Amanda spelat minigolf igen, gratis! Han kände igen oss för vi var så snygga så vi fick spela gratis! Haha inte men vi fick köra gratis av nån andlednig som inte jag vet.. Vi körde 25 hål först 18 och sen så spelade vi 1-5 och 17och 18 på andra banan!

Minigoolf!

Hey Nu är vi framme hos mormor och tittar på allsång på skansken. Jag och Amanda har spelat minigolf, och jag vann så jag ska få massage!

Jag ville inte va den som blev kvar

Halloj! Just nu ligger jag i bilen, hha jag ligger inte men nästan xd... Nu är det faktiskt varmt, för varmt för Att ha på sig min onepeice! Sommarens comback! När vi kommer till mormor ska vi äta köttfärsbiffar i underbar sås med potatis. Ja det ska bli kul att träffa mormor! Och ätaaa!!

i'm in love with judaas!

Heey
Idag så ska jag fara till Sundsvaall... Haha det ska bli roli! men seriöst så ska jag, mamma och Amanda dit, och träffa mormor! Vi ska åka hem på torsdag så bara en hel dag.. Bloggar från min mobil senare, eftersom jag har internet på den (fast jag ska bara ha det i en månad..) bilder kommer säkert upp när jag kommer hem!

in the cluub

hellueee!
Idag så åker jag till golfbanan själv i en timme bara...  jag kom på värsta idén att jag kunde ha mina klubbor i bilen, eftersom min brorsa jobbar där, så slipper jag släpa på dem!

32,5!

Imorse spelade jag och pappa golf, och jag sänkte mig! från 36 till 32,5 jag är så lycklig!:D

Fest hos mange nuuu

Heey
Igår så hade vi jättekul thihi.
Först gick vi ner till det där badet och simmade över till andra sidan, och vi kan säga att jag hoppade från tornet också;) När vi skulle gå tillbaka så började det åska och ösregna så jag var heeelt dyblöt!
Sen kollade vi på paronal activity haha fast man kan ju inte säga att jag kollade...
Efter det åkte jag hem och spelade golf! Det gick sådär...

who says your not beatiful?

Heey bloggeeeeeen!
Idag så ska jag åka till Rebecka med Johanna, vi ska hänga vid något bad nära henne. Kommer bli gryymt!

Mitt nya skal!

nice huuh?

Vad händer med statistiken?!

Verkligen säämst statistik, är det jag som bloggar jättedåligt eller?
Idag så åt jag, mamma, Emelie och Ida lunch på Vapiano, sjuukt gott!
Sen så gick Ida tillbaka till sitt jobb, och jag, mamma och Emelie gick till nått fotomuseeum.
Första delen var typ bilder på en mörkhyad mans penis, och de var inte små saker om man vill utrycka sig lite...
Men vi visste inte att det skulle va ganska mycket naken bilder xd men andra våningen så var det den där osynliga kinesen? jag har sett bilder på honom på fokis blogg, han målar sig själv och kläderna så han försvinner i bakrunden här är en bild:
dålig bild, men sök lite på honom så hittar ni säkert något bra!:)
Efter det så gick vi och kollade lite i affärer sen kom Hampus med bilen och då åkte vi hem, och här hemma har vi suttit och pratat sen åkte vi till grillen hihi.

We don't wanna go home

Hey Just nu ligger jag uppe på en vånigs säng utan en säng under( har glömt vad det heter) och jag väntar på att min mamma ska kliva upp. Eftersom Alice åkte jeeete tidigt. Igår så såg vi på kronjuvelerna och den var väldigt konstig men också väldigt spännande. Åh Gud nu är jag jätte kär i Björn gustafsson!:$ skiit snygg var han, synd att han var bög;) fast nej.. Men kolla på filmen jag rekomenderar den! 3/4 toast! Innan gick vi runt i affärer men jag köpte inget förutom kokos butter. efter filmen gick vi och åt med ida, sen gick vi till lägenheten och chillade gal1! Aja måste nog gå snart för jag och mamma ska äta lunch med mina arbetande systrar!