det var en gång och den var sandad

Heellloo

Idag har jag mycket att skriva om hoppas ni kan hålla tålamodet !
Först så i skolan så vann jag, Bella och Linnéa.F en påskfrågerunda och tillslut så fick vi reda på att man fick ett pris vi vann! Vi fick godis Linnéa har godis förbud så jag och Bella slaska i oss mycket alltså!
Men sen orkar jag inte skriva något merom skolan. När jag och Amanda åkte bussen till mammas jobb för vi skulle ju ta spruta... Hepatit B typ kommer någon ihåg de reklamerna?
Aja det kanske bara var jag men iaf på bussen klev det på i stenhamra typ en tysk klass som verkligen inte hade någon erfarenhet om tysnad... Men iaf så är min hypotes att de har vart på typ uppgård och skulle typ hem igen?
Sen skulle jag och Amanda åka tunnelbana och det var då det hände vi såg Peter Jide! Han satt en bit ifrån och vi typ såg ut som två männskliga tomater!
Han hade brutit sitt ben och han satt där med Hans dotter, Randiga strumor och en österöds mössa Hahah sen skymde kryckorna allt annat. Fatta hur mycket jag glodde! Hahah fast han tittade på mig och då lekte jag överlägsen.
Men sen var vi framme och jag och Amanda garva sönder.
Sprutan kändes knappt(cooling jonna, tack jonna (haha jag brukar alltid säga så!) ) Men sen åkte jag Amanda och Hampus till donken och jag åt två cheseburgare och en coola och en glass! GGanska mätt.
Sen åkte vi hem och nu är jag hemma!

Bilder från både innan träningen och efter<3

Heeej

Idag på träningen så ville en tjej byta tröjnummer med mig, jag älskar ju min 9:a!
Men jag  var schysst och bytte och nu har jag 19-.- men om man ser det från den ljusa sidan så är det en nia i. Och det är Martin Motumbas gammla. Och det var askul när jag och Emily hade en talkshow:)

Aja bilder Amanda hjälpte till också<3
innan träningen
mina vackra skor snygga va? Västen<3
 påskbild
me on the skateboard
bjuder på den!
Efter träningen
Amanda bjuder på sig själv Top modell 2010?


Amanda vinner top modell 2011 också!
 woooaaaa
Nu kommer jaag
wwwrrrruuuum

 "together forever"

SRY

Heeeej

På måndagen gjorde vi typ inget men vi åkte hem...
Nu är vi hemma och jag var i skolan, vi hade religon och då gjorde vi en teater. Jag älskar verkligen teatrar fast inte ibörjan när man ska uppträda. Men min grupp fick "paradiset" det blev ´komsik teater. Jag var guds buttler eller jag var hans högra hand. Sen var jag lejon
Efter skolan så såg jag att jättemycket snö på altan och så hitta jag min skejtboard. Åkte och ramla:)
Ska på träning idag skriver säkert senare då!
Ville mest nu berätta vad jag har gjort och så.

Har tyvär inte tagit några bilder idag, men jag har fått en ide jag ska göra!
Titta in igen!

sorry-.-

Heeej

Jag lever! Jag är uppe hos Ulli nu och fick låna datan för internet till min och mormors data kronglar..
Men som jag lovar bloggar jag nu som jag har lovat, så fort jag såg en dator tänkte jag på bloggen... Miss u
Men idag så var vi i birsta shopcentrum och jag köpte en necisär, ett par as coola skor (converse ska lägga upp bilder) och så köpte jag och mamma en väst tillsammans, en mer åt min stil tycker mamma, så då vet vi vem som kommer använda den mest...
Men iaf så har vi fickat hos Ulli och jag, Amanda och Benjamin (kusin) bygger tågbana runt lägenheten. Pappa bästa tågbyggarn hjälper oss.

Ett spel som Benjamin lärde mig.. Faktiskt kul och man har bollar som man kastar på kort och ser hur det skadar.
Kanske lite mer för yngre barn det är ju kul! Man slutar aldrig vara barn(i huvudet)

Hannah Montana the movie

Heelooo

Nu är jag upptagen med min Hannah .

hhahah jag har kul med bilder


Custom Glitter Text

I got my self to blame.

Heeej

Lite sent inlägg PGA att jag inte pallade skriva, årets lataste?
Men nu tar jag tre jobbiga steg till datan  kämpar upp på stolen, bäst?
ähdjs så nu har jag orkat lägga händerna på tangent bordet också, ännu bättre
   KRAFTENS ÅTERKOMS!
Heeh men iaf så idag som jag typ alltid gör på fredagar (eller iaf nu näradra gruppen har hemkunskap)
så jag och Zelma har ett radio program med två hörlurar vi har hittat... Men direkt när vi hör att en fröken kommer måste vi sluta! ha
Aja sen när vi sluta ville jag fördriva tiden så jag snodde Miches klocka och plånbok och sen jaga hon mig runt hela huset. Hon fick sen till baka allt, men jag är endå världens bästa ficktjuv... Haha ska man ta det som en komplimang eller? TRor inte det. Men lite senare så gjorde jag illa mitt huvud för jag fick en bandyklubba i huvudet så jag fick sluta att råna miche... Haha faktiskt lite rätt åt mig!
GODA NYHETER:


Nu fick jag reda på att vi åker i morgon bitti och mormor har internet i sin nya lägenhet så jag tar med mig datorn!

Se hur mycket en svag liten flicka kan skriva.... Hahah










Detta inlägg kan innehålla spår av humor!

Hahah vad får jag allt ifrån jag är väldigt nöjd med mitt inlägg idag:)


mys...

Heelloo

Har precis packat färdigt till sundsvall, som jag tror åker i morgon kväll eller lördag morgon. Hoppas på lördag! Iaf så ska vi vara där till måndag och träffa mormor, moster och kusse. Jag, Amanda, pappa och mamma åker dit. Men kommer typ inte kunna blogga:(
pyamas tröja!

Filmeeen

Tjabba

Idag var det skola och det var kamratstödjarmöte. Vi pratade om att vi skulle göra en tidning och knäppa "kompis" bilder. Sen när jag kom hem gjorde jag en film med Amanda (som jag självklart inte kan visas) Jag har precis klippt ihop den och den blev ganska rolig! Amanda står och studsar dåligt med bollen och sen skjuter hon bollen helt fel. Jag tar bollen och utmanar henne, och jag vinner ochsen rekomenderar jag att titta på bättre basket. Låter faktiskt inte lika bra nu när jag berättar den.

22 tv intron på 7 min (tog den från fokis)

Haha säkert har många sett den men det är ju skön, man känner igen typ alla i början. Samma person bara att han har gjort två filmer
Alla jag känner igen:
2 and a half men
the simpsons
The OC
Family guy
That´s 70s show
scrubs
How i meet your mother
Friends
Hehe inte så många om man tänker av 22 men men

Film

shoo

Idag var det onsdag och skola, Sara tittade förbi (äntligen) Och vi fick se filmen. Haha jag var ju seriöst sämst!
Men jag har skivan hemma men det fungerar typ inte att visa filmer då måste e komma från utube.
Jag och Amanda har fått lite kläder från Emelie. De är jättesnygga verkligen och jag hittade många favoriter!
Nu är jag hemma och tittar lite på tv, mamma sa något vi skulle göra kom jag på nu men jag kommer inte ihåg vad...
Jag har en läxa men den är till efter påsk lovet och jag fattar den inte.
 Haha sötaste! Kan man kalla "hotdog"

hehe var tvungen att vänta på Amanda när hon duscha, här får ni bilder!

 hehe gjorde om den lite.. Nu vill ju ha trevligt när ni tittar!





Resten ! Orkade inte göra om fler så bjuder på de här: xD



 Aja hejdå
-hej och hopp- kaffekopp!


ledsen!

Heeej

Sorry för dålig upptatering hörrni, men jag skulle på gitarr och sen åkte vi direkt till lägenheten och gick på lägenhetsvisning, spela playstasion,gjorde läxa och retades och blev skittlade av Hampus. Idag så stor handlade jag Amanda och mamma på Jysk, ÖoB och IKEA. Det var väl hel så där men vi hars om tradition att äta korv och pizza för fem spänn och läsk med gratis på fyllning! Mennu kom vi entligen hem men ska snart på träning.

En sak man brukar se när man går på tjej toan är att man kan byta blöja på barn. Asså jag brukar aldrig vara innne på kill toan men det står inte det där. Och på bilden som visar det är det en tjej som står och byter. Det tycker jag inte är okej inte från killarnas eller tjejernas sida! Så tänk på de som bygger toaletter (hihi) Killar kan väl också byta blöja eller?

wipeout

Heej

Just nu tittar jag på wipeout, haha Felix e ju så skön! Men det blev reklam så nu vill jagse lite how i meet your mother.
Aja e lite sur nu så hej då

Rio- Shine on


aj min nacke

Heej

Efter jag Amanda och pappa gick på piknik så gick vi hem och jag ritade. Jag har suttit och ritat inne på mitt rum i ungefär 1 h. Jag har as ont i nacken me dock så blev jag ganska nöjd. (jag ska försöka lägga upp bilder senare på den!
Aja nu tänkte jag ta en paus men ritandet, som ni vet är det inte likt mig att rita men det är ju jättekul.
Jag har ritat och fått idéer från en av de två graffiti böckerna jag fick i present. Den är jättebra förutom att den är på engelska men jag läser endå inte så mycket jag inspereras av bilderna.
 
Haha det där är inte jag!

keffakaksgubbe

Hello!

Idag vaknade jag vid halv tolv och nu ligger jag i soffan och myser med mitt täcke. Tittar på disney channel och de sa att magi på waverly place ska ha typ en paus och inte visas... Själv tycker jag att det programmet är väldigt underhållande. Men disney channel visar ju typ bara samma sak hela tiden så jag tittar endå inte så mycket på det.
 före jag gjorde om den




 gjorde den själv hiss eller diss?


körslaget...

heej

Vad gör ni då? Jag sitter i vid våran nya data masage stol, jag är väldigt kritiskt emot den...
Men snart ska vi se på film för ingen gillar typ körslagen
BYE

we are the world for haiti

Gårknappt aatt beskriva hur bra och underbar den är :') Den berör! Jag tycker faktiskt den är snäpp ettt bättre och de har faktiskt klippt in Michael Jackson<3 Det är ungre artister som man känner igen så det är ju nice fast jag gillar inte så mycket rappen i slutet...
LYSSNA OCH NJUT!

IQ ><>mås

Heeej

Igår var jag jättetrött så jag gick och la mig innan man fick se vem som åkte ut... Men nu så  chattar jag med Sofie och hon berättade att det var Willy som åkte. Jag tyckte det var ganska bra för nu börjar ju tävlingen bli lite mer seriös. Vem tycker ni ska vinna dans skon för let´s dance 2010?

 VS  haha de fick en mycket större bild!


tilda<3

Heej alla människor!

Idag var jag efter hemkunskapen hemma hos Tilda. Där har jag var ända till nu. ´Vi hade askul verkligen och jag tittade på hennes hanboll, körde burken med Sofie, handlande godis i mörkret och mycket mer som var roligt. Jag blev väldigt blöt när vi åkte pulka, och på hela dagen tror jag Tilda hade kastat över 100 st snöbollar på mig.... Det värsta var att jag inte ens kasta på henne! haha
Mm nu är jag hemma och gör mina ärenden på datan .  Jag åt jättemycket godis hemma hos tilda så jag har fett ont i maagen...

sorry för sent inlägg...!

,

tjaa

idag var det ju det där mötet. Det var jag och sju tjejer till och sen inga killar som det typ skulle varit. Haha iaf så satt vi där i typ två timmar och gäspade men´man lärde sig ganska mycket. Aja jag Hampus och Joni åkte buss hem åt polly och pratade högt. Nu är jag hemma och måste stretcha känner jag nu och jag tittar lite på tv!
Imorgon blir det hemkunskap måste ta mig mig något strandigt! Hoppas mamma skjusar mig så jag kan ha med mig mycket grejer


18/2

Heeej

Idag var det skolan och vi hade prov som jag hade tränat asmycket på. Men det känndes som det jag hade tränat på var helt meningslöst i provet så det blev som ett missförstånd.
Men iaf så blev jag klar med presenten till emelie, på träslöjden. Jag blev helt okej nöjd men jag hoppas Emelie gillar den. Ikväll ska jag på något möte som handlar om 11 manna och jag har inte världens lust för det.
Men visst det vill jag ju kunna men jag vill inte åka buss dit och hem så sent... Rädslan kommer ta över.



Snygg?



hade tråkigt här får ni bilder

plugg till prov imorn...
 här ifrån får ni alla era underbaara fantastiska underhållande läsning!
 heheh jag är ingen fjortis men jag hade astrist så jag sprang in i badrummet och tog nåra bilder. Få inga fördomar för det! Föresten är det faktiskt coolt med blixten!

 en till ego bild...Haa


hej

hej

coolt? Gjorde dem själv!


 vilken som var finast!

.

Shoo

Idag på lunchen så åt jag typ inget så på gympan kunde, rättaresagt pallade jag verkligen inte springa. Jag gjorde den men jag vet inte det tog liksom ut på mig. När sen vi hade it var det ju bättre:)
Sen när bussen svängde in och vi skulle gå hem så orkade jaginte ens GÅ! så när jag kom hem satte jag mig på en stol och kom nästan inte upp men sen kom jag upp och börja läsa.
Aja ska inte trötta ut er längre
PUSS

tired and happy

Heej

Fotbollsträningen var kul och ganska jobbig, fick ganska ont i halsen. Sen dusch och stretch och sen hem. Vi fick matchtröjor idag och jag önskade nummer 9 och jag fick det:) Och snygga var det också lägger upp bilder på den sen. Det var en tjej som sa att vi skulle börja använda sport BH:ar men jag är nog inte säker om hon  det om mina myggbett men Emelie gav mig en och den var jätteskön, har på mig den nu;)
AJa ska ta en till korv nu
BYE

passionsfrukt

Heeej

Just nu sitter jag å äter passionsfrukt, Gött
mellan tuggorna bloggar jag! Idag var det en väldigt långa dag i skolan, känns det iaf som, vi sluta kvart över två.
Snart ska jag åka till fotbollsträningen:) Är taggad

usch!

Schoo

Asså det bara ramlar in inlägg;)
Men vill passapå att säga att jag lyssnar på melodifestivallåtar just nu MANBOY med Eric Saade<33 min bby;)<33 Molly du ska fååå!
vet ej vad jag tycker om låten men den är väl ok men han är ååhhh, hahaha skoja överdriver lite men


hmm vad tycker ni rå?

bättre än originalet njaeee... men endå helt OK

Guraaaaaan

Shoobreeeeooo

Idag efter skolan fick mamma reda på att jag inte hade gjort min gitarr läxa så jag satt ett tag tills jag kunde dem. Sen på lektionen glänste jag fram! Hihi
Idag i skolan hade vi NP i svenska. Man skulle skriva om en koja man har eller en drömkoja. Jag skrev om våran klubbkoja, busklubben som jag och mina närmaste vänner är med i. Och så helt plötsligt blev jag nästan tårögd hur bra jag hade skrivit hahaha nej skoja hur MYCKET JAG LÄNGTAR EFTER SOMMAREN!!! Gaalet hur mycket alltså.
hahah bjuder på den!:P

Gud som haver barnet kär ser till mig som liten är...

Heeej

Just nu tittar jag på blåsningen (tv3) wipeout (tv5) how i meet your mother (tv6) eller jag iaf försöker titta på alla... Jag vill ju se alla varför går det samtidigt....:(

Imorgon är det skola har inte längtat ihjäl direkt.. Jag chattar med Bella just nu, det roliga är att vi alltid har så givande diskusioner:)<3

Heehe bye


chokladexplotion

Heej
Igår när jag Amanda, Matilda och Elsa (min kusin) satt och doppade frukter ur choklad fontänen så helt plötsligt åkte den upp och började spruta på oss alla. Hhahah så jäkla kul asså jag skrek HJÄLP och så sa jag till de andra att gå ner under bordet. När det entligen sluta så var typ hela vårat bord fullt med choklad och alla kläder och kroppsdelar!! Hahaha det har faktiskt hänt en gång tidigare;) DEt är fett kul:)

Idag ska jag gå på fotbollsmatch med pappa. Idag är det söndag och jag gillar inte söndagar...

 så ser typ våran ut:P


Gästerrrrrr:)

HIII

Just nu är fam aanerud hemma hos oss, jag amanda och Matilda spelar pingis (Matilda är lika gammal som Amanda)
Och snart ska vi äta, jag är hungriiig!!
Till efterrätt ska vi äta (trumvirvel) CHOKLAD FONTÄN!! Med frukt som man doppar eller alltså har en pinne och sicker in. MMMMUUUMMMS Någon såm är avis?? hahah sjäälvkaart
 Jag ;D haha not

wwwwwwwwrrrrruuuuu ,u,,,,,,,,,mmm

JAMBO

Nu är jag hemma igen efter träningen och den var jätterolig. Men jag börja gråta efter en smäll i mitt knä men det blev bättre ganska snabbt:)
AJa nu skriker mamma att jag måste äta även om jag inte är hungrig....
men den är jag hungrig på ;P


hjälp jag är en människa

Heeej

Jag har precis kollat runt på bloggar, har ju några som jag brukar följa:) Och musik får jag ju skapligt till utanför dörren. Sitter Amanda och hennes kompis Elsa som har sovit över där spelar de iaf det populära spelet guitar hero. Hahah alla kör verkligen det i min familj!!
Idag har jag fotbolls träning och Miche ska vara med för första gången. Vi ska hämta henne så åker vi till träningen. Förut i skolan så sattvi och pratade om vad vi gjorde på datan, det här är min "runda"

FÖRST: ett blogg inlägg
EFTER: facebook
SEN: kollar in bloggar

(det var ju det viktigaste grejerna som är min själva rutin)
 
Vad är eran internet runda?


har börja snacka igen

Shoo

Jag började snacka när jag och michelle körde en låt på guitar hero. Jag: JAG VILL PRATA JAG STÅR INTE UT!
Hahaha. Miche blev ju överlycklig. Men jag glömde berätta när vi var på busshållsplatsen så pratade jag ju inte sen så kom det fram en snubbe och fråga om jag skulle åka bussen. Jag ville ju inte börja prata så jag nickade och försökte mima fram, och han gick fundersamt. Hehehe GANSKA pinsamt.
Idag har jag geekat guitar hero;)
Men nu har jag inget mer intressant.
Se hela bilden

Miche idag med:)

Heeej alla bajskorvar där hemma:P

Nu är miche här och jag har slutat pratat har nästan klarat en timme, började vi skolan då var det kul men nu är det bara irreterande tycker michelle
Michelles kommentar:DEt har varit irreterande hela tiden.

Hheheh jag är bara bäst en timma försök att slå det:P och kommentera eran tid. Men jag ska ju ffortsätta !!! MOHAHA
Ajjjjjaaaaaaa BYE

Michelle och hennes syrra:P<3

Heej

Sorry för så sent inlägg men jag har varit lite upptagen.
Michelle och hennes lilla syster är här och vi har jätteskoj:)
Vi har pusslat och spelat spel, guitar hero, jag visat henne min låt, vi har tränat på teatern och mycket mycket mer:)<33
Nu spelar Amanda och Miche guitar hero och Natta tjatar om att hon också vill spela. Jag tänkte skriva så ni vet att jag lever;D
Heehe snart e det min tur sa
PUSS

SKRIVER MITT NAMN MED.....

med knät: MJK,LÖJMMJGT

med lillfingret:jonna

med lilltån:jo9nhbna-

med tungan: ona

med hakan:jknn z<a

med näsan:uj90000000hjhjqa

med örat: hhhhh98

med ögat:i8,9 lk+i 88i23

med kinden: jmk ikjnnjs

med pannan:uu90j

med huvudet:76yu76y

med handflatan:hjobnnba

med hälen:JKJKIOHJHJJUWSA

med axeln:ghjhv nwsa
          

med datamusen:jonna


Heehehe grymast;P Tog det från www.prinsessanmalin.blogg.se

 


kalla händer.

shoo

Idag var det skola och vi hade typ två prov tror jag...  
Engelska och matte, de var fettlätta:) Jag tyckte faktiskt matteprovet var roligaste. Sen slutade jag och jag och Amanda gick till bussen och vänta där i typ en kvart -.-
Jag hade inga vantar och jag höll på med snön så nu när jag kom hem så blev det ju varmt så nu svider det...
Nu  tittar jag på tv

Min topp tre lista på tv kanaler (med bra program)
Disney channel
tv6
tv4                                                                                       


avkoppling

Tjenamors!
Efter träningen så åkte jag och Amanda hem (mamma hämtade oss)
Sen kom vi hem och vi åt mackor:)
Nu ligger jag i mammas och pappas säng och ska titta ¨på spårlöst via datorn.
MEn måste kila amanda vill så gärna se så hon har börjat räkna ner 4,3,2,1
Ajj

mums fillebabba;P

SVAR:Then you´re faceless;P

Haha nu har jag ätit omelett ochvräksås, säger bara MUMS
Nu tittar jag på the simpsons
  Jag glömde säga att säga att jag hade en till affich på the simpsons men den var lite äldre så då tänkte jag inte berätta det


ennu en dag i skiten

Heeej

Idag hade vi tre prov, svenska, engelska och matte (i think..)
Engelskan och matten var bara att man skulle skriva var man tycker svenska provet skulle man svara på frågor om en text. Alla tre "proven" var tagna från nationella proven. Vi håller på med det nu, vi gör lite prov i taget.
snart ska jag på träning men hörrni ni nu skriker mamma att det är mat så jag måsta kila ner. Skriver mer efter maten:)

Om du inte har facebook e du?

Svaret kommer i nästa inlägg:P

Familjen annorlunda

FA


LOL

Heeeii alla noObz

Just nu har jag börjat titta påå jonas:)
Efter skolan så var det gitarr och det gick sådär eftersom jag inte hade gjort läxan. ^^
Sen så läste jag KP som jag hade fått:)
Jag har satt upp massa afficher på min vägg, för att jag vill visa lite hur jag e
En avatar bild exakt
en sådan har jag men inte lika delalijerad

Miley Cyrus jag har inte den men jag har en sån men en bild med gitarr

AIK bild  Hittar ingen bra men det är en bild jag fick gratis när jag köpte mitt aik bäddsätt

Det är en bild på Martin Motumba, Tjärna, Kenny Pavey och Bojan en ny bild de tagit


ska snart hem

Heej

Idag ska vi åka hem. Kommer sakna: Farmor,Tommy,hundarna,Elsa,Elin,Alma,Rikard,Marie och faster fia (ingen ordning)
Just nu tittar några på vasaloppet, det är så trist så jag beslutade mig för att gå upp till datorn.
Rikard var med förra året:) Kommer inte ihåg vilken plats men det spelar inte så stor roll tycker jag alla som är med och tävlar har ju en sån kondis... Gud asså bara åka i typ nio timmar..

Heej daaa
 hehe ganska liten bild men det är fullt av människor...

HmMM

Heej

Idag har vi åkt skidor och det var jättekul:) Sen hände det en grej...
Efter det så åkte vi hem till faster fia :) Där var vi och fikade sen nu e vi hemma hos farmor.
Tommy är och köper pizza:) jag ska spise (äta) en fläskfile.

Dalarna:)

Hej

Efter vi åkte skidor så åkte vi till lager 157 och jag handlade ett par brallor:)
Nu e jag hos farmor och väntar tills maten är klar. Joseph fixade internet till mig så nu kan jag göra mina ärender..
AJa nu ska jag ta en bild på mig och Joseph som jag lägger upp:)

TOOO DAYYyyy

Shoo

Just nu sitter jag vid min data bredvid joseph:) Har lust att säga jose-maria till honom;) Alla som går i min klass fattar vad jag menar;D
AJa vi ska åka idag bil i tre timmar upp till farmor. Jag vill vara framme på direkten...
Jag bad ida fixa TITANIC till mig så jag kan se på film  i bilen. Jag behöver ladda min dator och jag har inte sladden i nu så jag hoppas den hinner bli  full laddad


längtar:)

Heej

Nu e Joseph här och vi tittar på Hannah Montana:)
Imorgon ska vi till dalarna, längtar! Jag kommer inte kunna skriva så mycket men ni vet ju att jag ska åka skidor;)

orkar verkligen inte!!

Hej

Det finns många tillfällen då jag inte vill ha blogg (eller jag kommer barapå en)
när man har gjort något och inte skrivit ett inlägg och måste berätta ALLT... Det tillfället är nu.
Aja berättar lite kort
Jag ida mamma och amanda åkte sky veiw eller vad det nu hette (den där grejen över globen) Först så var jag as rädd sen så fick vi se en töntig film sen åkte vi i den där grejen bara till toppen och ner. Men jag rekomenderar att åka på sommarn:)
Sen så åkte vi och titta på AVATAR (inte farsan) Tyvärr så såg vi inte in 3D men den var faktiskt jättebra, jag trodde faktiskt inte det. ÄR det någon som har sett den? Den var bra och så men det var väldigt mycket knivar, pistoler och bomber. Aja men jag tkr ní ska se den:)
Nu e jag hemma och fryser... Jag skriver mer om avatar sen har ingen lust att blogga nu...

Snart ska vi åka

Heej

Nu är jag sur eftersom jag skrev ett jättelångt innlägg så försvann allting :'(
Aja idag ska vi iaf åka någon grej på globen för att se utsickten. Sen ska vi ttyp se på bio och äta, och så sover vi i lägenheten.
På onsdagen ska vi typ till tomtits jag, Ida och Amanda:)
Efter det kommer typ pappa och hämtar oss och vi hämtar joseph eftersom han ska följa med till dalarna som vi åker till på tosdag:) Ser framimot det:)
Vi ska förmodligen åka skidor två dagar och sen kommer vi hem på söndagen. En dag ska vi gå på lager 157 (en jättestor affär) Ena skid dagen så ska jag åka snowboard Ida ska lära mig ska bli sjuukt kul;)
Sen kanske vi hinner åka förbi faster fia och hennes mage:)<3 Jag har kanske inte berättat att jag ska få en
KUSSE<3

BASTA

:)

två timmar ute:)

Hej kära blogg läsare:)

Nu kom jag precis in från tomten. Jag och amanda har byggt ett aa vad ska man kalla det för "grotta utan tak"
Den är as cool ska visa lite bilder senare:)
vi har hemliga fack och kikhål;) Mamma kom senare ut med varm choklad:P då satt vi där och chilla
Men det går inte att förklara måste ta och visa bilder för er!!!
Men nu ska jag titta på tv och mysa till det lite;)

jag vaknade 11.11

Heej

Idag vaknade jag 11.11 eftersom jag gick och la mig ganske sent igår...
Jag drömde typ att mamma dog så jag grät typ hela tiden. När vi skulle begrava henne (hon hade typ ingen kista)
och da sa typ någon något högt och då typ öppnade hon ögonen. Haha lite konstigt men endå sorligt :'(
Så man såg mamma lite då och då iaf:)<3 men nu är ju min mamma inte död som tur är!!!!!<33333
Ne men nu blir jag ledsen om vi fortsätter prata om det här


xoxo