Igår

Tja!
Igår så var jag inte i skolan för jag var hemma hos Elin och spelade in lite saker som jag berättar lite mera om i februari!
Efter det åkte jag hem och sen till träningen. Idag så har jag studiedag så jag har bara chillat gal1!
Senare idag ska jag åka bil i typ 6 timmar till Hunnebostrand och där ska vi vara med Tildas familyy hela helgen!
Kommer nog blogga då från mammas mobil för min har inget internet -.-' men jag har typ geekat My horse hela morgonen haha!
Såhär ser det ut från thaa balkoonny:


Halsduk

Denna halsduk köpte jag igår med fisen. Man ser inte så mycket men den är jättefin och lila!


Hemmaa!

Hej gott folk!
Nu bloggar jag från den här fiffiga bloggappen!:) gaah Fett nice!
Idag så var det en vanlig skoldag, tagit mycke bilder som tugba tvingar mig att ladda upp hehe;) efter skolan drog jag o Lisa till vällingby och jag bytte ut min mössa som jag fick i födelsedagspresent ( tyvärr var den för liten) så jag fick pengarna tillbaka och jag vet en jättefin mössa på stadium som jag ska köpa istället! Jag och Lisa gick runt lite i affärer stötte på folk som vi kände, lite pinsama stunder ( hahah) och käka! Men nu kom jag precis hem.


Blogg app!:)

Det har kommit en blogg app så man kan blogga från mobilen och ladda upp bilder!


happy birthday to, me ! :)

Hej!
var gott humör idag för jag fyller ju år!
Först så kom jag till bromma plan och där hade Elin, Sanna och Alice&Alice fixat en jättegod tårta så vi satt inne på donken och käka tårta haha! Det var jättegulligt! Tack för armbandet Bästis :)
Sen så åkte vi till skolan och hade klassråd och då åt vi också tårta (vet inte varför hon hade bara sagt att vi skulle få det) så ahha en till tårta helt enkelt. Sen så rullade dagen på var ledsen ett tag men det blev nog bättre, hoppas jag.
Efter skolan tog jag bussen hem och fixade för träningen sen åkte jag till den.
Söta Johanna och Nora hade köpt pringels och marlabo choklad kaka till mig! Direkt efter träningen duvet ;)
Och också lika söta Liv och Becka hade köpt massa tuggummin från en sån där tuggummi automat! Hhih så gulliga tack så mycket! :)
Sen så hämtade jag, mamma och pappa ett paket till mig som hade kommit i till konsum i stenhamra. Det var ett par wesc hörlurar!:D Lägger upp bilder senare. Har fått MASSA fina presenter som jag tackar så mycket för!
haha

one less lonley girl

tja!
Idag så var jag på toppen humör så veckans längsta dag rullade på ganska bra!
Efter skolan så földe Sanna med mig till brommaplan och väntade med mig på min buss.
Tillslut kom jag hem och åt och har spelat lite bandy och fixat lite små saker!

Mardröm..

Godmorgon! Jag vaknade för kanske fem minuter sen av min äckliga mardröm. Jag låg i min systers rum för min syster snarkade i mitt rum. Men jag orkade aldrig gå tillbaka när jag drömde mardrömen. Så när det bar klar gick jag tillbaka till mitt rum var inte hon här... Men jag vågar inte sova och som tur var är det bara fem minuter kvar tills jag egentligen ska kliva upp.

SKÅ IK

Heeey
Match idag med brudarna, blev 1-2 till järfälla. de ligger tvåa. Sista matchen och det var riktigt kul!
Det stog 1-1 nästan hela matchen till dom gjorde ett mål. Tråkigt, men sånt är livet. Känns som en vinst så jag är glad!
Jag råkade fälla en tjej men bad om ursäkt men hon svarade inte. Sen så sprang jag med bollen (snabbt) så sparkar hon mig på benet så jag ramlar. Det gjorde inte så ont (som tur var annars skulle jag nog legat på akuten) men jag blev väldigt arg för jag vet att hon gjorde det för 'hämnd'. men hon bad inte om ursäkt.Fanny sa att hon fick gult kort men jag såg inte. Men när matchen var slut så gick hon fram till mig och bad om ursäkt och det var moget, så jag har ingen anledning att vara arg. Deras tränare kom också fram till vårat lag och sa att vi hade en riktigt bra laganda och vi är riktigt duktiga. Och att tabellen ljuger.
Bra kämpat tjejer sista matchen för i år!

today is the day of our life

Haj!
Idag så var det en kooort dag! Först hade vi SO och vi höll på med våran kartgrej. Sen hade vi slöjd och jag klarar inte av att vara där inne. Seriöst direkt när jag kliver över trösken så blir jag hungrig och får värsta huvudvärken. Och skolsyster var på möte så det var bombattack i mig dååå...
Sen så hade vi gympa och då fick vi springa 3km jag sprang på 18 minuter, haha gick lite imellan åt..
Efter det fick vi ha lunch tacos... Eller köttfärs och ris, wehoo.
Sen hade vi matteprov som jag inte kom så långt på hehe.
Efter skolan så åkte jag till stan och kollade på bio med Michelle, har saknat dig! Vi kollade på pirates of the caribian (orkar inte kolla upp stavningen men ni fattar) och den var faktiskt jättebra! Jag är inte ett fan av dom filmerna och hade inga höga förväntingar men filmen var faktiskt jättebra!
Hann med snabbussen hem och så åt vi lasange och sen tårta (min mamma fyller somsagt år) och så har vi tittat på en film som var tyyp 3 timmar lång men den var bra.
Nu är jag jetetröt så jag ska sova pöös!

Grattis Mamma

Grattis världens bästa mamma på din födelsedag!
Också ett stort grattis till Lisa Malmgren som fyllde 13 år igår!
Älskar er!
ahahahaha döör!
-hittar ingen bild på mig och mamma-

I Will never say never

Hey Har inte hunnit bloggar idag för jag somnade när jag kom hem och pluggade. Men idag så var det skola och det var först catch the flag och vi blev typ skitseriösa så det var kul. Sen gick vi till cafeet och hade svenska och satt och läste i lugn och ro! Efter det åt vi och sen så hade vi håltimme för Leonel dök aldrig upp. Så vi tjejer satt och geeka wordfeud. Adda mig :jonnabimer Sen hade vi engelska och lä förhör och det gick ganska bra hoppas jag! Sen hade vi musik och då satt vi bara och lyssna.

Nananana

Hej ! Nu är klockan tio i sex på morgonen, och jag ska egentligen sova djupt nu. Men nej jag var tvungen att gÅ upp och väcka min bror. Och då tog jag fram mobilen när jag hade väckt han och tänkte att jag skulle blogga. Igår så hade vi sportsday och då så sprang jag först 800meter kom trea, fick svim attack när jag skulle sprina allt vad jag kan, jag var seriöst helt borta. Men annars gick det bra jag och Hanna hade en bra taktik! Sen så körde jag spjut och då kastade jag 18 meter längst av alla tjejer (7 och 6) och näst längst av killar oh tjejer. Jippi! Elin åkte hem och hon frågade om jag ville springa staffet istället för henne, och självklart! Så jag sprang och vi vann! Inte tack vare ni men det gick bra även om jag inte hade nån känsel i bena. Efter det vid 12 så fick man åka hem då åkte ganska många till McDonalds och åt, vilket jag också gjorde. Sen tog kg bussen hem Och var utelåst i en timme så jag satt och titta på idol på teleefonen haha. Men till slut kom jag in och fixade mig till träningen och åkte till den. Träningen var kul vi tränade typ bara på hörnor.

sorry sorry

heeeeej, Alice häär :)

jag har inte haft tid att blogga hos jonna :/
sorry sorry.
men jag har fått hem min ponny :D
OMG vad hon är fin!
bästbästbäst♥



/Alice

Hej Monika hej på dej Monikaa

Jag vet att jag har den sämsta upptateringen i världen. -Ingen bortförklaring...-
Eller jo, det är mycket i skolan och sånt.
Men igår så efter skolan så åkte jag och Madde in till stan och vi köpte varsitt skal (eller Madde köpte två) och så köpte jag en tröja. och hon sin skööna Björn**t**... :)
Efter ett tag kom Lisa och vi käkade och sen åkte vi hem till Lisa och sov där, vi hade askul för vi typ spelade in en askonstig musikvideo hahahaha!
Vaknade iallafall hos Lisa idag och jag fick skjuts hem av Maddes föräldrar vid typ tio, och jag bytte om och sen tog jag bussen till golfbanan. Spelade i två timmar själv, sen så hade jag en träning. Båda gick jättedåligt.
MINA brudar.

I miss you

Hey Idag så var det en vanlig skoldaag. Efter skolan åkte jag hem och Lisa fisa hopps på bussen! Men sen kom Jag hem och då var jag ute och sprang, dukkti flikkaaa! Och sen gjorde jag en läxa och pluggade till proven jag har imorgon. Seriöst kommer inte klara so provet har knappt tränat skit tråkigt om massa religoner... Sen cykla jag till Madde och vi satt och spela kort och pratade om allt! Men nu ska jag sova, snart iallafall...

Gästblogg-

Heeej!
Alice is back ;)
jag har tagit bort min blogg (ponnibrudar) pga privataskäl och nu så "tillfällighets" bloggar jag hos jonna ;)
pratade med jonna, och hon är hemskt ledsen för dålig update men hon är nog tillbaka ikväll :D
annars är jag här xd

haha jag och jonna på mitt landställe..
som ni ser så håller vi på att ramla xd




asså jag blir såå stolt :')




/Alice

I can see your halo

Tjeenare mannen!
Igår så hade jag golf träning och sen så mötte jag Madde vid skolan, och sen kom Johanna och Becka. Vi cyklade till grillen och kääka och sen kom det typ några små killar haha!
Sen cykla vi hem och kolla på Paranomal activity 2. Och bus ringde lite också!;)
Men vi hade det askuuuuul :D
Så jag är veeldigt trött nu... Men idag så åkte dom hem och jag har spelat match, och det gick bra i början men sämre i slutet. Vi mötte Viksjö och det blev 0-3.
hahaha

Massa skor i hela hallen, folk vill fläckta som röker

Hey matee
Idag var det skola och jag minns inte riktigt ( som vanligt...) vad som hände. Men det var säkert kul!
Efter skolan hängde alice med mig till stan och vi kollade på extreme home makover haha.
Sen kom Ida jag och hon hittade en märkes butik med hundra kroner för ALLA plagg, jag har köpt ett par asfina gröna byxor för 50 (för det var ett litet hål i dom) och en jättefin tröja! ÄLSKAAA!
Efter det kom mamma, Amanda och Ulli och vi åt på en indisk restaurang, jeeetegoot!
Sen kollade vi på bio, apflickorna. Skit weird film  fatta typ inget och sen var den slut.. Tyckte synd om lilla tjejen :( måste sluta tänkA på henne så jag inte börjar gråta...
Nu ska vi sovaaa!

åh du är välkommen in

HEeej
Idag var skolan seg som vanligt, men jag låg faktiskt lite före i vissa ämnen!
Jag och Fredrik var på Elevrådsmöte och det var kul hehe, medans så var det typ ett bråk, men när jag och fredrik var klara så kom Alice och vi åkte till donken och satt och nördade. Sen åkte jag till mammas jobb och böt om och sen till min träning, vi var bara åtta personer men det var kul, för vi mötte p98/99 och det var skit jobbigt!
Nu är jag hemma och ska sooovaaa...
Tråkigt liv

Som i en gammal sång

Hey dude! Efter skolan försökte jag hinna med min buss men missa den. Och sen så väntade jag i tjugo minuter på min andra buss, som inte dycker upp?!( fast den kom efter 20 minuter men då skulle jag ändå ta snabb bussen ) så jag fick vänta 20minuter till, fast till en snabbuss. Så till slut kom jag hem och har suttit och gjort läxor, läste på schoolsoft och det var typ 7 läxor till de här veckan :o Efter det så badade jag badkar, skönt men jag klarar inte av att sitta i mer än 5 min :s

whats up puddingcup?

Hellue
Idag har jag variit i skolaaan, skit lång och tråkigt dag, men det känns bra att den är över!
Imorgon har jag sovmorgon till sju så det är ju jättebra... -.-
Men iallafall så idag har vi haft läxförhör och det gick gryyymt bra hoppas jag har alla räätt!
Jag och Elin gick till lunchen och då så började alla killar putta in oss där framme i dörren o väggen, och det var typ kallabaliiiiiiiiiiiiiik! Men så öppnade matkillen dörren så springer alla in (jag och elin stog nästa längst fram) och då blir den där matkillen jättearg och bara trycker allt vad han pallar tillbaka, och så trycker killarna... Så vi sprang in och gömde oss på toan xd
På labbet lärde jag mig hur man tänder en tändsticka, och hur man använder gasolgrejen! JAg är jättestolt att jag klarar att tända en tändsticka hehe

Grattis Världens Bästa Pappa På Din Födelsedag


Fade into darkness

Tjaa
Har inte bloggat, har glömt att jag hade en blogg. Jag har glömt att jag går i skolan och att jag får något som heter läxor... Igår så var jag på hembygdsgården och handlade ett armband, ÄLSKAR! Och sen hade jag golf träning och gjorde lite allt möjligt. Efter det kom Lisa och hon sov hos mig och vi kolla på en psyko film hehe! Den handlade om pirajor, skit äckligt för dom åt alla i vattnet. blod överallt men det var endå fett overkligt...
Fast det var typ en blandning av skräck och något konstigt som bara jag och Lisa vet och gärna inte vill sprida... xd
Hon har åkte hem nu och jag sitter och väntar på att Amanda ska komma så vi kan cykla till hembygdsgården och shoooppa haha. Men vid fem har jag match på Vallen, kom och titta alla som kan! :D


Your world is my world, yeah

Helluuu
Idag så vaknade jag upp i lägenheten och så gick jag till tbanan men då funkade inte mitt busskort för det hade tydligen gått ut, tack för förvarningen SL!!!!!!!!!
Så jag fick gå tillbaka till lägenheten och hämta pappa och sen så fick vi gå tillbaka till tunnelbanan och försöka ladda på mitt kort, men nej det kan dom inte göra för maskinen är trasig. Då får jag köpa en remsa och tillslut kommer jag iväg hungrig, trött (sov bara 6 timmar ) och förbannad. Jag var säker att jag skulle komma försent till fotograferingen, men hon kom typ inte förens halv åtta! gud finns<3
Efter den mådde jag så dåligt att jag åkte hem, och Alice skulle till doktorn, så vi åkte till brommaplan och åt.
Medans så tittade vi ut ur fönstret när min buss skulle komma, kommer den eller? svar NEEJ. Tack SL ..
Så då fick jag sitta i en timme till (som tur var skulle Alice hem innan hon skulle till doktorn så hon vänta med mig)
Till slut kom bussen och jag åkte hem och sen funkade inte plingan när jag skulle av, haha lite överdrivet men det var liksom 'grädden på moset'... Men jag klara mig, den här gången!
Så jag har bara varit hemma och kollat på tv och tagit det lugnt.

I love you like a love song