HEJ

Hej sorry att jag aldrig skrev igår jag hann inte. Jag var på Amandas fotbollsträning och åkte skate board med Jasse. På dagen (alltså i måndags) var vi på Kärsön och orgienterade, jag var med Miche:)<33 Sen hade jag gitarr. Idag var det skola och vi sluta efter lunch:) Då åkte jag och Miche hem till mig och gjorde skit god mat:) Miche är ju proffs på det. Sen åkte vi buss till Troxhammar. Med min jätte stora bag!! jag kunde typ inte komma in xD Nu har Miche åkt och jag ska typ strecha lite:P  
DAGENS LISTA:Bästa ämnerna
1.Svenska
2.Musik
3.IT
4.NO lab
5.Gympa



jonna the rapperÄLSKAR DIG DANZA GRÅTER VARJE GÅNG JAG TÄNKER PÅ DIG<3333333333 DANZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VÄRLDENS BÄSTA HUND!!!!!!!!!!!!!



JTR

hejhej

tja:) Nu sitter jag vid min nya dator och tittar på ensam mamma söker. Med mina tre underbara systrar hehehe. Så ser iaf min data ut:)

---->   snygg va? Den är jätte bra:)  


JIPPI

Hej allesamans. Sry att jag inte har upptaterad tills nu. Men det är så att jag fyller år idag:)<333 Jag är superglad. Jag fick en data, ett usbminne, en väska till datan, två jättecoola graffiti böcker och en jätte snygg band som man har om man ska stå upp och spela gitarr. Tack för alla fina presenter familjen Ulli och Benjamin. Ulli och Benjamin åkte hem till Sundsvall idag:( Idag hade jag match. det blev 2-1 till de andra det var ju jätteduktiga. Först gjorde jag och Rebecka ett jättesnyggt passningspel. Då sköt Rebecka in den. 1-0 till oss ända till halvlek då de vände spelet. Sen hade jag golfträning det var kul:) Jag har precis duchat nu sitter jag här:P Danza ska snart lämna oss:'( Jag älskar dig älskling!!!! 
DAGENS LISTA:godaste bären
1.Jordgubbar
2.Blåbär
3.Smultron
4.Hallon
5.Bjönbär       det här var bara min lista vad är din???


jonna the rapper 


JTR

HHHHHHHEEEEEEEEEJJJJ

Tja jag har spelat golf med mamma och pappa:) Det gick inte så bra men det var kul. sen kom vi hem och fick pizza som Ulli hade gjort. MUMS. Nu sitter jag här. Längtar till imorgon då jag fyller 11år:)<333 Ska också ha match, våran sista match. Därför behöver man ju lite tur och vinna. Jag vill tacka Miche som har hjälpt mig att klara ut det här. Tack bästavän<333333

TJA

Tja alla:) Idag vakna jag typ vid halv sju vet inte varför jag vakna så tidigt!!! Vi ska väl inte göra något speciellt idag. Jag kanske ska ringa en kompis.
DAGENS LISTA:årstider
1.Vintern
2.Sommarn
3.Höst
4.Vår
5. DET FINNS BARA 4 ÅRSTIDER!!
Här är en jättebra låt av Hannah Montana

















SORRY

Hej sorry att det har tagit ett tag tills jag ska skriva. För jag var med Miche och vi hade superkul!!!!:)<33333 Vi var vid trollsjön, snacka och gjorde en låt 4-ever den är snart klar:D Den äger. Det hanlar om en grej som har hänt.... Iaf så i skolan så hade vi musik och lite annat. En tjej i min klass ska flytta till Norge på lördag och vi hade liten avslutningsfest HEJ DÅ IDA.N<33 nu sitter jag vid Amanda och Benjamin och tittar på katten Gustaf. KUL,KUL. Snart börjar ju idol det ska man ju titta på;) Glömde att säga att igår var jag på Cirkus cirkör och fick pröva massa grejer det var jättekul:) NÅGON SOM GILLAR CIRKUS???
DAGENS LISTA:filmer
1.Night at the rocksbery (stavning)
2.Dagis papporna
3.Titanic
4.Harry Potter
5.Förortsungarna
(kom inte på så mycket)     JAG FYLLER ÅR I ÖVER MORGON!!!!!




JTR


TÄVLING

Idag har jag varit i skolan. Vi sluta efter lunch. JIPPI. guud vad det regna idag jag blev shit blöt:( När jag kom hem var Ulli och Benjamin hos oss :)<333 Vi ska laga pannkakstårta;)
VINNAREN AV MIN TÄVLING VAR.....:Emelie tvåa plats kom Tilda
DAGENS LISTA: Bästa fotbollslag
1. AIK
2.Skå IK
3. AC milan
4. Barcelona
5.Manchested United 
kort inlägg men orkar inte skriva mer nu hejdå




JTR
 

GRATTIS!!!!!!!!!!!!!

Ja, nu är jag hemma från fotbollen (har varit hemma ganska länge nu men ändå) Aja jag ätit ICA´s pizza. Dem pizzorna är ju godare än vanliga!!!!!!!!!! Tycker jag iaf!:P Nu är vi typ klara med mammas tårna hon fyller ju är idag. GRATTIS MAMMA älskar diiiig!!!!<33333333333333333333333 NU gosar jag med Danza "THE WORLDS BEST DOG"
JAG SKA IDAG STARTA EN TÄVLING!!!!!!!!! Okej det är så här.... Jag ska göra en grej och skriva va det är skriva  Kommentera vad du tror är rätt. Rätta svaret och vinnarn kommer få sitt namn uppskrivet på min blogg:) OKEJ


<>< ? vad är det för något kommentera vad du tror!!;)


BYE BYE
JTR (jonna the rapper)

HELLO!!!!!

Tja alla! Jag har varit i skolan idag, vi har orgenterat jag o bella kom först:) Vi har också fixat med datorn. Och Sara våran nya livskunskaplärare. Jag ska på fotboll snart men nu tittar jag på Hannah Montana. Amanda ska vara med på våran träning:) Jag längtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar:)<3333
DAGENS LISTA: bästa dagen
1.Födelsedag
2.Julafton
3.Nyårsafton
4.Påskafton
5.Midsommarafton

FÖRE    EFTEREFTER dredsen!


HELLO

Tja idag var det ju skola. Det gick bra. Det började med temat, vi håller på att göra tallrikar. Sen hade vi typ matte sen GK. Vi sluta efter lunch, efterso det är några som hade utvecklingsamtal. Jag var en av de. Aja nu är jag här och chillar. Men ska göra läxan. Boooooooring! Men man måste ju. Bra match igår AIK 3-0 kommer inte ihåg vilka vi mötte jag fick inte gå pappa hade inte någon plats kvar.. SYND, SYND.
DAGENS LISTA:roligaste sporterna
1.Fotboll
2.Golf
3.Pingis
4.Tennis
5.Basket

vad är din lista?
Jag och min lilla syrra (Amanda) Ville ha ett marsvin förut, vi titta på ett klipp på youtube. Den var as bra och nu får ni se den

SÅ HIMLA SKÖN!! Såklart inte sann men ändå.

MYS

Hej, nu har jag precis duchat klart och sitter här och bloggar med morgonrock. Ja, fotbollen gick bra bortsätt från att jag ramla xD. Nu ska jag typ ta en glass, sen ska jag göra läxa.... Aja mamma skriker på där nere kanske ska gå ner nu då. Hej då!<333

SHOOBREEEE

hello allla som läser! Idag har jag varit i skolan och vi har typ bara tittat på film, "glasblåsarens barn" den var faktiskt bra. Vi skulle skriva en filmrecension. Sen hade jag gitarr, det gick sådär och jag har fått tre nya läxor!! Plus tre till från skolan! Usch fy vad mycket. Men iallafall så är den ju på Ekerö så jag hanlade en rygga. En ascool qick silver. Ska försöka hitta en bild på den, men tyvärr har jag inte hittat någon. Jag kom på just nu, jag suger på att vissla är det någon som är bra på det?
DAGENS LISTA: bästa tidning
1.KP
2.Knasen
3.hänt bild
4.expressen
5.dn


jonna the rapper 

JAMBO:D

tja alla läsare! Jag har spelat golf och det var kul men jag fick lite ont i fingret men endå! Det gick sådär... Middagen hjälptes jag, Amanda, Emelie, Hampus och pappa till och gjorde jättegod taco. Nu sitter jag här vid datan och chillar, hade tänkt att fortsätta med det tills one three hill börjar :D  ja, imorgon börjar ju skolan. Ska bli sådär. Aja nu måste jag byta ämne innan folk tröttar ut sig xD. Jag älskar graffiti och jag tänkte lägga upp några graffiti bilder här på bloggen och ALLA kan få tycka till och kommentera om vilken som är snyggast.            HÄR ÄR NÅGRA BILDER FRÅN GOOGLE:<------

aik!

AIK-BARCELONA


tja

Hej, igår på kvällen var vi (min familj +Joseph) hos Aanerud. Jag tänkte göra ett inlägg då men jag orkade inte. Idag ska jag väl bara spela golf. Jag fyller år om en vecka nu!!!:) Längtar. Mamma fyller år på onsdag och jag vet vad jag ska köpa till henne.
DAGENS LISTA: finaste färgen
1.gul
2.grön
3.röd
4.lila
5.brun
            kommerntera gärna hur in lista är!!!


bra låt


4-4!!!

hejhej nu har jag spelat min match och det blev 4-4..... Först ledde vi med 3-1 i första halvlek sen kviterade de med 3-3 sen gjorde de mål och då gjorde jag en lös boll från kanten av straffområdet och satte den:) Jag gjorde två mål den matchen. Jag spelar i SKÅ IK vi ligger ungefär 7:a vi har börjat förlorat mycket nu... Det är ju synd för förut låg vi tvåa. Mina favorit lag annars är väl AIK, Manchested United, ac Milan och som landslag gillar jag ( Sverige självklart) men Italien tycker jag mycket om. Även om jag inte är så insatt i Italien. favorit spelare då hmm. Jag ska fråga joseph och amanda
AMANDA:Martin Motumba (aik)
JOSEPH: Wayne Rooney (manchested united)
JONNA (jag): hmm jag har ju flera Ivan Obolo, Henry, Zlatan, Messi, Kaka, Ronaldinho, Ronaldo och christiano ronaldo.
aja typ dem jag gillar amandas och josephs också.. Men mest av allt älskar jag AIK vi ligger etta i tabellen mohaha!<33om du tycker något annat eller samma kommentera gärna!;)

god morgon

hejhej på alla glada läsare! nu sitter jag här och skriver och tittar lite på disney channel. idag ska jag spela match har längtat väldigt länge på att kunna spela nu, jag har stukat fingret. men det är lite bättre nu så jag ska spela:)
DAGENS LISTA:
fem bästa tv programen
1. one three hill
2. zack och cody
3. hannah montana
4. idol
5. robinsson
jag och Danza( farmors hund som jag älskar)jonna the rapper hehe inte min finaste bild men hahaha.

jonna the rappers blogg

hej nu har jag gjort en blogg och jag hoppas att folk kommer läsa den:) idag har jag varit i skolan vi har exprementerat och vi håller på med en hemsida. vi ska vara med i en tävling. nu är joseph här och vi sitter lite vid datan;) typisk oss xD(jag i Zanzibar)

DAGENS LISTA:
fem bästa artister
1. Beyonce
2. black eyed peas
3. the kooks
4. Robin Bengsson
5. Kanye West


Välkommen till min nya blogg!