tv

Heelllluaaa

Sitter och slappar framför tv:n. Asså jag har typ glömt att berätta när jag ska bada, jag har liksom gjort det varje dag i streck. asså nick är så sööt! Asså jag tittar på Jonas xD och joe

Jag äter också mjölk,socker och frusna hallon. Det är as gött:) om ni gör det själva säg att ni har socker för det inte blir så surt, men sanningen är att det blir godare;)

 

 


Heej

hellaa

Sorry för sent inlägg. På gympan idag sträckte jag höften så när vi lekte så fick jag gå runt och dela u papper. Hahah det var fett kul. Jag hade papper och folk skulle springa och leta efter mig. Zelma hade frimärke (fast hon ritade ett kryss) Och Gustav var brevlådan, så vi gick runt i skogen och väntade på att någon skulle hitta.
Haha hoppas ni förstår.
Gitarren idag gick toppen, och jag har märkt att min bok har massa kända låtar. Jag  har tre böcker:)
Hej då ska äta lite ballerina nu!


hahah

Heej

vadå?  får man inte vara i bajs och kissåldern?



h













GRattis mamma :)<3333

Heeej

Mamma grattis grattis, sorry att du inte kommer få presenten den blev jätteful.
LOVE YA!!<3

wiooo

Hääääjjj

På matchen idag, lädde vi ända till andra halvlek då det var fem minuter kvar då de gjorde ett mål. Och de var 98:or som vi spelade mot, de måste varit så bra att de fick spela med 97 serien. så det blev alltså 1-1, men jag hade SÅ lust att vinna eftersom inget av mina lag har gjort det på länge. När jag kom hem så badade jag i poolen och solade. Sen så hade Emelie, Alexander och Amanda typ vattenkrig. Han kasta i dem i poolen istället.
Snygg redigering?:P
HISS ELLER DISS?


skaa

Tjaaaa

Ska börja med ha dagens fråga:) Kanske inte blir varje dag men så ofta jag kan iaf. SÅ KOMMENTERA!!!









 

Själv är min gul och grön. Jag gillar färgglatt!!!

 


heej

heeelluu

Har varit på golf träning har gott för bra, haha nej det gick helt okej men är på sånt glatt humör just nu så det skadar väl inte att skryta. Vi ska ha gäster ikväll och sen ska vi titta på det regnar köttbullar, som Joseph säger är dåligt, hahaa, jag trodde han skulle gilla den... Tusan... Hoppas ni förstår att inte de vuxna ska titta, eller självklart får ju vuxna titta på den men mina päron gillar inte tecknade, eller den kanske är animerad? Så, så var det med det:)
Var på ett väldigt blogg humör just nu;) <33
Imorgon är det match som gäller hoppas det blir lite vinnst:)
 
LOVE YA BYE!!!


ojj

Heej

Jag blev akut förvånad när jag inte hade skrivit om matchen?!
det var jätte rolig även om vi förlorade med 3-1 men vi börjar bli bättre:)
Andra halvlek fick jag stå i mål och jag släppte bara in ett mål:) Det var grymt kul. Fast när jag och pappa kom i bra tid var ingen annan där sen kom nora (som föresten gjorde målet) och alla andra kom när matchen började om fem minuter. Så det blev ingen bra uppvärming.... de var sena för det var mycket kö

jqdaj bcebwbcÖWE

Hej

Idag ska jag spela golf sen ska vi ha gäster.

Jag vet faktiskt inte varför jag inte orkar skriva.

 


fuck of

Heej'

Orkar verkligen inte skriva. Har ätit glass. Nöjd?

Heej

Heej

Idag på slöjden gjorde jag en jätteful sak ^^  Jag hade tänkt och ge den på morsdag men den var så ful så jag ska fixa en plan B. Skolan idag var helt normal. Fast det var grymt kul på NO:n då vi gjorde:
Vi hällde i tre matskedar bakpulver i en glasflaska sen hällde vi i lite diskmedel (vet tyvärr inte hur mycket) Och sen tyckte Janina att det skulle bli lite snyggt också så hon hällde i färg grej, kommer inte på vad det heter x)
då började det att bubbla som en korv ut ur flaskan. Sen höll Janina för fingret och då helt plötsligt så bara sprängdes det ut massa klägg. Haha men Tellus fick typ värre:)
Vi gjorde ett till men orkar inte förklara den också, till er noObZ. Nee skoja bara ni är... *HOST* okej. NEJ men allvarligt talat så är ni BÄST:) tvåa efter mig såklart;)
 hehe

sörry

HÄLLLOWWW

Jo, väligt dålig upptatering idag, men jag har haft fullt upp med Bella ;)<33 Tyvärr kan jag inte lägga upp filmen men några bilder;)
haha amanda
haha ser ni mina ögonbryn!!! Amanda och Bella ville sätta ihop dem!
Bella;)


Snygga va? x)




I do not show my emotions does not mean I do not feel that way. I hide the tears until the sun goes down when everything flows in rivers

That´s true


gör fiiilm

Heeej

Är med Bella och gör film:) Bilder kommer senare

plättar:)

Tjabbalooooloo

Just nu lyssnar jag på spotify och är inne på farmville. Till frukost mumsa jag i mig plättar, lite mer ppp i livet...
Men iaf så har jag fått sova i mammas och pappas säng för pappa har varit borta. Men nu kommer det som ni kommer bli avensjuka över.... DEt är en vattensäng!!! ÅHH den är sååå skööön!!!!!! Man liksom gungar. gung gung gungeligung.
Men det dåliga är att det går inte att kliva upp, asså man är ju grym om man liksom kommer upp direkt.
Haha ska inte tråka ut er nu!




sorry att jag inte fixade med bilderna men jag sitter vid en annan data....

heej

HÄÄÄJJJ

Idag på skolan så fick jag och Bella prata med någon reporter för mälaröarnas nyheter. Hahah så nu kommer jag vara med i den tidningen om klassettan.Hon ville ha våra namn så då vetni att jonna bimer är interjuvad. I´m gonna be fame:)haha
Dagen var väl bra även om man påverkas av vädret. Och jag har tänkt på en sak, det har varit varannan. Lördag fint, söndag fult, måndag fint, och idag tisdag fult. Haah är det någon annan som tänkt på det?;)
Efter skolan åkte jag, mamma och Amanda till konsum, lemag (det är en verkstad) och gustavshill. Vi fick en glass, den nya GB glassen är ju sjuukt god. GOLD fast det innuti smakar lite kaffe.

Ska snart på träning och måste göra lite läxor och fixa och lite annat smått och gott. Hahaha vad många OCH det var i den meningen x)
outfit



DAgens fynd.
Har alltid velat ha en sådan klocka, mamma hittta en tidning från **** ****** som de bara kosta 99 kr!!! (jag skriver inte namnet eftersom jag vill ha det hemligt;) )
!!!!!!!!!<333333333333


VILKEN FÄRG?

 


rätt svar!!

Heej igene

grattis Bella svaret på gåtan var: de båda bör inte komma ut! Grattis nu länkar jag till din blogg, som du inte skriver i xD

www.isabellamikkonen.blogg.se


Bild: google


nu blir jag arg

Heej

Jag har varit ute och knäppt lite bilder. Och när jag skulle gå in så såg jag att vårat nya dart spel har gått sönder. Antagligen så har de ju förstörst i det dåliga vädret igår. Väldigt tragist faktiskt...







SNYFT :'(   han, öh det var en hon jonna, nej det var en han jonna, nej, jo, nej, jo . OKEJ den iaf var för ung för att döööö!!!!


train hey, soul sister

Tjaa

en låt jag verkligen har haft på huvudet idag. Hey, soul sister lalala....


duh blir bara bättre å bättre

Heeeeeeeeej

Vad gör ni?

Jag har precis kommit hem, för jag har spelat gitarr och jag har de här låtarna i läxa:
* betthovens 9:a ni vet, januari börjar året....
* Ta mig till havet, och gör mig till kung.
* Final countdown, eller hur det stavas:)

Ja, de ska vi visa upp på avslutningen.
Efter gitarren spelade jag, mamma och Amanda golf. Haah jag körde med mina nya crocs! Jag har börjat få svidmärken av dem. Men det är nog bara så i början. Nu tittar jag på ghost whisperer som jag förut hade börjat gråta över. Men det är ju bra men det kan vara lite för läskig ibland.
Vad är det för likhet mellan en hemlighet och en tiger i en bur?



kommentera vad ni tror svaret är!!!!!

två läskiga saker

 Hejjsan

Idag på matchen när vi skulle värma upp så började det åska och vi såg några blixtrar. och jag är sjuukt rädd för det! Jag gick typ runt darra. Fast det spö regna också och jag ville nästan att de skulle avbryta matchen.  Men sen körde vi iaf även om vi bara var 10 spelare när man ska vara elva. Hela tiden tittade jag upp i den gråa skyn och försökte gömma mig. Jag var verkligen rädd. Iaf när vi spela gjorde jag de ända målet, målvakten sköt ut bollen och då tog jag ner den och sköt. och MÅL, då fick jag iaf en glad stund.
 De vann endå och efter matchen åkte jag, ´pappa och Amanda och tittade på cykel, det gick inge vidare. Där blev det inget men jag köpte ett par crocs som jag har behövt jättelänge och jag ville ha ett par äkta. Och fick det, jag köpte ett par grejer som man sätter på också. När vi var inne på inter sport så behövde jag och Amanda gå på toa, så jag fråga och så öppna en kille en dörr. När vi skulle gå ut så gick det inte att öppna. jag försökte men det fungerade inte, tillslut så fick jag panik och började banka på dörren. Och som tur var det någon som hörde som gick och hämta samma kille som hjälpte oss in. Mina ben darrade och jag var fortfarande lite panik slagen. På vägen hem så köpte vi pizza, och då fick vi en klubba och den gröna klubban är ju godas, den smakade ju piggelin!!:)


 
hah ville bara ha med en bild på honom när han såg ju så cool ut!
 mina nya crocs!!
min snygga keps :D


,

Heeejjjj

Igår så slog jag i huvudet plus att jag hade sol sting. Så pappa köpte en snygg golfkeps till mig, som kosta 229 kr ;) Och en dricka. Golfen gick väldigt bra och det gör så jag bliir riktigt glad.  Det gick också bra att köra gräsklippare:)

Idag ska jag spela match och jag hoppas att det går bra, det är väl ganska självklart att jag vill det.


love it

Shoo

Har varit ute och njutit av värmen! Haha deet var fett kul när jag, mamma och Joseph stod i kiosken. Amanda vann sin ena match :)  Men förlorade andra... på vägen hem fick jag och Joseph övnings köra, just nu så kör han faktiskt gräsklippare, och det blir riktigt snyggt! Jag ska också få pröva åka lite så jag kan börja klippa.
Igår kom det ju värsta regn skuren och jag, mamma och Amanda var och åkte bil  till min match och vi kom på att vi hade glömt miko där ute på altan. Asså jag höll på att börja gråta för jag tyckte så synd om honom... Eller regnade kanske inte här hemma men där vi var men vi trodde ändå att det regnade hemma.men jag fick ändå kännslan.. Det är det värsta som finns, typ som när jag och Amanda skulle lämna Danza när vi skulle till skolan, då grät jag varje gång! Jag kan till och med få ledsna rysningar när man dödar en fästing! Även om jag inte är en djur älskare, för det vill jag inte påpeka men åhh jag pallar det inte.... Jag kallar det inte djur plågeri men jag känner som om det är så...

Aja ska inte trötta ut er! Ska ut och var i den underbara värmen!!!!





Lite bilder som jag har lagt upp tidigare

sryyy

Tjabba

Idag efter skolan så åkte jag hem och åt och fixa mig lite för matchen. På matchen så förlorade vi med 2-0 och jag var ovanligt dålig förlorare... Och stort tack till Linnea du var asgryyym!! :) :D
Har precis tittat klart på talang men är inte så insatt länge. Det är ju roligaaste i början när alla konstiga är med.
 när jag och amanda körde dart.

Hiss ELLER Diss?

















Snabbis

Heeellllllllllllllllllu

Idag efter skolan ska vi hämta Joseph och sen ska jag spela fotbolls match:)

hihi

i bilen som sagt


bästaa

Heeejjjj

Idag så hade vi slöjd som första lektition. Jag gjorde en tre i rad grej, den är väldigt färgglad. Igår så hade de ju fått en påse med saker. De lottade ut olika kort, pennor, knappar, usb minne och jag fick det bästa:) tycker jag iaf, det var en låda typ som det låg en laserpenna och ett stort usbminne. Haha jag har ALLTID tur i skollottningar. efter lunchen så körde vi musik vi ska sjunga here comes the sun och den blomstertid nu kommer på skol avslutningen. Vi delade också in oss i grupper och körde "så ska det låta" Ida tryckte upp en bild och då skulle man så snabbt man kunde sjunga en låt om bilden. Haah det kom ett paraply så ställde sig madde upp (hon var i mitt lag) och sjöng unberella.

grejen på slöjden

"lådan"


laserpennan och usb minnet. plupparna är batterriarna.


OMFG :(

Heeej

Ville bara visa... :(




Buss välte – minst en död

En buss med 32 pensionärer har vält på Färingsö.

– En person är död, fyra är allvarligt skadade och tio lätt skadade, säger Sandra Danielsson, brandingenjör vid Södertörns brandförsvar.

Bussen med pensionärer var på väg till Stockholm. På Färentunavägen strax norr om Skå-Edeby flygfält på Färingsö i Ekerö kommun väster om Stockholm hamnade den i diket och välte.

Olyckan inträffade vid 15.30-tiden i eftermiddags.

– Vi fick in larmet cirka tio minuter senare, klockan 15.41 och har skickat stora resurser till platsen, säger Ulf Lindgren, pressansvarig vid Stockholmspolisen.

”Ett antal skadade”

33 personer var i bussen när den välte.

– Det var en buss med pensionärer som hade varit på utflykt och var på väg hem till Stockholm. En person är död, fyra är allvarligt skadade och tio har lättare skador, säger Sandra Danielsson, brandingenjör vid Södertörns brandförsvar.

Ambulanser från fem olika stationer är på platsen. Totalt finns ett dussin ambulanser, räddningstjänst och ett flertal poliser på plats.

Buss med pensionärer

– Vi har 25 personer på plats. Personalen har fullt upp med att vårda, så många är chockade och skadade. Men det verkar som att ingen är fastklämd. Vi skickade dit specialfordon för att kunna klippa upp bussen om någon var fastklämd men den kunde vi skicka tillbaka, säger Sandra Danielsson, brandingenjör vid Södertörns brandförsvar.

Den buss som ska transportera bort dem som inte är skadade sitter fast i kö.

– Det är kö fram, vi vet att en av de bussarna som skulle fram och köra dem här sitter fast i köerna. Men ambulanserna kommer ju fram, säger Lars-Göran Uddholm, brandingenjör på Södertörns brandförsvar.

Förbereder krishantering

Aftonbladets reporter Mikael Hellmyrs befinner sig på plats:

– Det är kaos, pensionärerna sitter i slänten, mer eller mindre skadade. Polisen har spärrat av ett jätteområde, vi fick gå ett par kilometer för att komma fram, säger han.

Brandförsvaret har kontaktat Ekerö kommun som i sin tur nu har förberett sin krishantering.

Trafiken avstängd

– Vi ser till så att nyckelpersoner stannar kvar på sina arbetsplatser om det skulle visa sig att personer som varit med om olyckan är i behov av krissamtal och stöd, säger Ekerö kommuns säkerhetschef Anders Attehem till Dn.se.

Enligt polisen är vägen där olyckan inträffade nu avstängd och trafiken har omdirigerats. Söder om platsen finns alternativa vägar för bilister att välja – både österut och västerut, för att på så sätt undvika olycksplatsen. Inga andra vägar är avstängda, uppger polisen.

En buss med 32 pensionärer har vält på Färingsö.

– En person är död, fyra är allvarligt skadade och tio lätt skadade, säger Sandra Danielsson, brandingenjör vid Södertörns brandförsvar.

Bussen med pensionärer var på väg till Stockholm. På Färentunavägen strax norr om Skå-Edeby flygfält på Färingsö i Ekerö kommun väster om Stockholm hamnade den i diket och välte.

Olyckan inträffade vid 15.30-tiden i eftermiddags.

– Vi fick in larmet cirka tio minuter senare, klockan 15.41 och har skickat stora resurser till platsen, säger Ulf Lindgren, pressansvarig vid Stockholmspolisen.

”Ett antal skadade”

33 personer var i bussen när den välte.

– Det var en buss med pensionärer som hade varit på utflykt och var på väg hem till Stockholm. En person är död, fyra är allvarligt skadade och tio har lättare skador, säger Sandra Danielsson, brandingenjör vid Södertörns brandförsvar.

Ambulanser från fem olika stationer är på platsen. Totalt finns ett dussin ambulanser, räddningstjänst och ett flertal poliser på plats.

Buss med pensionärer

– Vi har 25 personer på plats. Personalen har fullt upp med att vårda, så många är chockade och skadade. Men det verkar som att ingen är fastklämd. Vi skickade dit specialfordon för att kunna klippa upp bussen om någon var fastklämd men den kunde vi skicka tillbaka, säger Sandra Danielsson, brandingenjör vid Södertörns brandförsvar.

Den buss som ska transportera bort dem som inte är skadade sitter fast i kö.

– Det är kö fram, vi vet att en av de bussarna som skulle fram och köra dem här sitter fast i köerna. Men ambulanserna kommer ju fram, säger Lars-Göran Uddholm, brandingenjör på Södertörns brandförsvar.

Förbereder krishantering

Aftonbladets reporter Mikael Hellmyrs befinner sig på plats:

– Det är kaos, pensionärerna sitter i slänten, mer eller mindre skadade. Polisen har spärrat av ett jätteområde, vi fick gå ett par kilometer för att komma fram, säger han.

Brandförsvaret har kontaktat Ekerö kommun som i sin tur nu har förberett sin krishantering.

Trafiken avstängd

– Vi ser till så att nyckelpersoner stannar kvar på sina arbetsplatser om det skulle visa sig att personer som varit med om olyckan är i behov av krissamtal och stöd, säger Ekerö kommuns säkerhetschef Anders Attehem till Dn.se.

Enligt polisen är vägen där olyckan inträffade nu avstängd och trafiken har omdirigerats. Söder om platsen finns alternativa vägar för bilister att välja – både österut och västerut, för att på så sätt undvika olycksplatsen. Inga andra vägar är avstängda, uppger polisen.

En buss med 32 pensionärer har vält på Färingsö.

– En person är död, fyra är allvarligt skadade och tio lätt skadade, säger Sandra Danielsson, brandingenjör vid Södertörns brandförsvar.

Bussen med pensionärer var på väg till Stockholm. På Färentunavägen strax norr om Skå-Edeby flygfält på Färingsö i Ekerö kommun väster om Stockholm hamnade den i diket och välte.

Olyckan inträffade vid 15.30-tiden i eftermiddags.

– Vi fick in larmet cirka tio minuter senare, klockan 15.41 och har skickat stora resurser till platsen, säger Ulf Lindgren, pressansvarig vid Stockholmspolisen.

”Ett antal skadade”

33 personer var i bussen när den välte.

– Det var en buss med pensionärer som hade varit på utflykt och var på väg hem till Stockholm. En person är död, fyra är allvarligt skadade och tio har lättare skador, säger Sandra Danielsson, brandingenjör vid Södertörns brandförsvar.

Ambulanser från fem olika stationer är på platsen. Totalt finns ett dussin ambulanser, räddningstjänst och ett flertal poliser på plats.

Buss med pensionärer

– Vi har 25 personer på plats. Personalen har fullt upp med att vårda, så många är chockade och skadade. Men det verkar som att ingen är fastklämd. Vi skickade dit specialfordon för att kunna klippa upp bussen om någon var fastklämd men den kunde vi skicka tillbaka, säger Sandra Danielsson, brandingenjör vid Södertörns brandförsvar.

Den buss som ska transportera bort dem som inte är skadade sitter fast i kö.

– Det är kö fram, vi vet att en av de bussarna som skulle fram och köra dem här sitter fast i köerna. Men ambulanserna kommer ju fram, säger Lars-Göran Uddholm, brandingenjör på Södertörns brandförsvar.

Förbereder krishantering

Aftonbladets reporter Mikael Hellmyrs befinner sig på plats:

– Det är kaos, pensionärerna sitter i slänten, mer eller mindre skadade. Polisen har spärrat av ett jätteområde, vi fick gå ett par kilometer för att komma fram, säger han.

Brandförsvaret har kontaktat Ekerö kommun som i sin tur nu har förberett sin krishantering.

Trafiken avstängd

– Vi ser till så att nyckelpersoner stannar kvar på sina arbetsplatser om det skulle visa sig att personer som varit med om olyckan är i behov av krissamtal och stöd, säger Ekerö kommuns säkerhetschef Anders Attehem till Dn.se.

Enligt polisen är vägen där olyckan inträffade nu avstängd och trafiken har omdirigerats. Söder om platsen finns alternativa vägar för bilister att välja – både österut och västerut, för att på så sätt undvika olycksplatsen. Inga andra vägar är avstängda, uppger polisen.

 

 

En buss med 32 pensionärer har vält på Färingsö.

– En person är död, fyra är allvarligt skadade och tio lätt skadade, säger Sandra Danielsson, brandingenjör vid Södertörns brandförsvar.

Bussen med pensionärer var på väg till Stockholm. På Färentunavägen strax norr om Skå-Edeby flygfält på Färingsö i Ekerö kommun väster om Stockholm hamnade den i diket och välte.

Olyckan inträffade vid 15.30-tiden i eftermiddags.

– Vi fick in larmet cirka tio minuter senare, klockan 15.41 och har skickat stora resurser till platsen, säger Ulf Lindgren, pressansvarig vid Stockholmspolisen.

”Ett antal skadade”

33 personer var i bussen när den välte.

– Det var en buss med pensionärer som hade varit på utflykt och var på väg hem till Stockholm. En person är död, fyra är allvarligt skadade och tio har lättare skador, säger Sandra Danielsson, brandingenjör vid Södertörns brandförsvar.

Ambulanser från fem olika stationer är på platsen. Totalt finns ett dussin ambulanser, räddningstjänst och ett flertal poliser på plats.

Buss med pensionärer

– Vi har 25 personer på plats. Personalen har fullt upp med att vårda, så många är chockade och skadade. Men det verkar som att ingen är fastklämd. Vi skickade dit specialfordon för att kunna klippa upp bussen om någon var fastklämd men den kunde vi skicka tillbaka, säger Sandra Danielsson, brandingenjör vid Södertörns brandförsvar.

Den buss som ska transportera bort dem som inte är skadade sitter fast i kö.

– Det är kö fram, vi vet att en av de bussarna som skulle fram och köra dem här sitter fast i köerna. Men ambulanserna kommer ju fram, säger Lars-Göran Uddholm, brandingenjör på Södertörns brandförsvar.

Förbereder krishantering

Aftonbladets reporter Mikael Hellmyrs befinner sig på plats:

– Det är kaos, pensionärerna sitter i slänten, mer eller mindre skadade. Polisen har spärrat av ett jätteområde, vi fick gå ett par kilometer för att komma fram, säger han.

Brandförsvaret har kontaktat Ekerö kommun som i sin tur nu har förberett sin krishantering.

Trafiken avstängd

– Vi ser till så att nyckelpersoner stannar kvar på sina arbetsplatser om det skulle visa sig att personer som varit med om olyckan är i behov av krissamtal och stöd, säger Ekerö kommuns säkerhetschef Anders Attehem till Dn.se.

Enligt polisen är vägen där olyckan inträffade nu avstängd och trafiken har omdirigerats. Söder om platsen finns alternativa vägar för bilister att välja – både österut och västerut, för att på så sätt undvika olycksplatsen. Inga andra vägar är avstängda, uppger polisen.





En buss med 32 pensionärer har vält på Färingsö.

– En person är död, fyra är allvarligt skadade och tio lätt skadade, säger Sandra Danielsson, brandingenjör vid Södertörns brandförsvar.

Bussen med pensionärer var på väg till Stockholm. På Färentunavägen strax norr om Skå-Edeby flygfält på Färingsö i Ekerö kommun väster om Stockholm hamnade den i diket och välte.

Olyckan inträffade vid 15.30-tiden i eftermiddags.

– Vi fick in larmet cirka tio minuter senare, klockan 15.41 och har skickat stora resurser till platsen, säger Ulf Lindgren, pressansvarig vid Stockholmspolisen.

”Ett antal skadade”

33 personer var i bussen när den välte.

– Det var en buss med pensionärer som hade varit på utflykt och var på väg hem till Stockholm. En person är död, fyra är allvarligt skadade och tio har lättare skador, säger Sandra Danielsson, brandingenjör vid Södertörns brandförsvar.

Ambulanser från fem olika stationer är på platsen. Totalt finns ett dussin ambulanser, räddningstjänst och ett flertal poliser på plats.

Buss med pensionärer

– Vi har 25 personer på plats. Personalen har fullt upp med att vårda, så många är chockade och skadade. Men det verkar som att ingen är fastklämd. Vi skickade dit specialfordon för att kunna klippa upp bussen om någon var fastklämd men den kunde vi skicka tillbaka, säger Sandra Danielsson, brandingenjör vid Södertörns brandförsvar.

Den buss som ska transportera bort dem som inte är skadade sitter fast i kö.

– Det är kö fram, vi vet att en av de bussarna som skulle fram och köra dem här sitter fast i köerna. Men ambulanserna kommer ju fram, säger Lars-Göran Uddholm, brandingenjör på Södertörns brandförsvar.

Förbereder krishantering

Aftonbladets reporter Mikael Hellmyrs befinner sig på plats:

– Det är kaos, pensionärerna sitter i slänten, mer eller mindre skadade. Polisen har spärrat av ett jätteområde, vi fick gå ett par kilometer för att komma fram, säger han.

Brandförsvaret har kontaktat Ekerö kommun som i sin tur nu har förberett sin krishantering.

Trafiken avstängd

– Vi ser till så att nyckelpersoner stannar kvar på sina arbetsplatser om det skulle visa sig att personer som varit med om olyckan är i behov av krissamtal och stöd, säger Ekerö kommuns säkerhetschef Anders Attehem till Dn.se.

Enligt polisen är vägen där olyckan inträffade nu avstängd och trafiken har omdirigerats. Söder om platsen finns alternativa vägar för bilister att välja – både österut och västerut, för att på så sätt undvika olycksplatsen. Inga andra vägar är avstängda, uppger polisen.



Yeesss

Heeeeeeeeej

Nu är jag på gött humör:) Ni vet webbstjärnan (blogg tävlingen) som sändes idag som jag titta på vi fick typ brons plats:) jag tror det var 5000 men jag såg ej. Jag såg bara lite när dem från klassen var där. Det var synd...
Har gjort läxan samtidigt  som jag har tittat.
Efter skolan så var det några som hade vattenkrig, så jag la undan mobilen och var me. Hehe inte så smart för jag körde i mina vanliga kläder. Jag kunde stannat och tittat med några andra i klassen på webbsänningen men jag pallade inte så det var en liten anledning till att jag missade början. Eftersom bussen gick 15.06 .


.

Heej

Phuuu asså har laddat upp bilderna och fixat lite med dem och är enkligen klar. Glömde berätta att det var en kille som klädde ut sig till ett paket och jag försökte få me honom på ett kort (ni kanske ser lite) och sen så började jag prata med dörrvakten, som jag råka säga till honom att han var en livvakt xD
Och det viktiaste av allt! Jag handlade ett par as snygga jeans, två toppar, skolavslutnings kläder och vänta det var inge mer ;)







Föresten, en sak som är väldigt coolt som ni säkert inte kommer att tro på men det är faktiskt sant!!

DEt var typ en full kille igår när vi andra hade åkt hem. Han ville köpa hampus, kavaj, och stav typ. FÖR TUSEN KR!!! det är sant!!! och så gjorde han det. Men inte nog med det, han gjorde någon spel grej för 20 spänn och vann typ 900.

Asså ganska otrovärdigt men jag lovar det är sant!!!


Snabbis

Tjja

Jag har mycket att berätta på VÄLDIGT kort tid.
Igår: Hade vi jättekul, fast et var ganska pinsamt för Ida (Pirat) Amanda (Prinsessa) Emelie( Paljett) Mamma (Paljett)
Och jag som hade typ vanliga kläder, men iaf så skulle vi åka t- bana med kläderna XP haha.
När vi kom fram så mötte vi Kim och Thomas (Hampus kompisar), och pappa, pappa var utklädd till pappa xD
Sen efter ett tag så började det, med mat och sånt. LAMBO HEJ LAMBO HEJ TJOFADERITTAN LAMBO Andra gången som jag måste sjunga den låten... Så jag kan den:) Maten var god och de delade ut klubbor (asså till klassen) Hampus blev klassens bonde xD haha han går ju gymnasiet i bromma. Hampus hade ju skönste kläderna av alla PIMP han hade coola solglasögon, en käpp och en lila och tiger mönstrad kavaj. Haha lägger upp bilder sen :P
Vi kom hem runt elva.
Och idag så var det skola och det var väl som vanligt.

LÄGGER UPP BILDER SEN!!!!:):)

Nytt

Heeej

Ska snart åka med tha bass (bussen) Och jag har, som jag lovat tagit bilder på mig i mina kläder:) Ska ha två kameror en som inte fungerar men som är större, och en liten (som jag brukar knäppa kort med) Eftersom jag vill ta lite bilder där!
do you like it?:D<33

:)

Hej på dig

Har precis vaknat och är schysst och skriver ett inlägg;)
Idag så har jag två saker att göra
* Åka buss till gitarren och sedan fortsätta med en annan buss till (asså jag åker inte ensam)
* Hampus student fest! 
Han har tema "klä ut dig till något på P " Så jag ska vara papparatzi. Jag har bestämt mig för och ha dem typiska kläderna:
KAnske jeans med en t-shirt och typ en öppen skjorta. en kamera hängade och ett typ vip kort också. Och sen typ en ful keps. Hahaha

Har ni några tips  som jag kan ha med eller ta bort? :)

Ni får bilder på mig  sen!!!


Inte äns skapligt

Heeeejjj

Jag var och spelade golf med pappa. Och jag blev så arg för det gick så PIIIP dåligt. Bra att veta?

Aja nu måste jag rusa ner och äta


all star


fire fuck xD


visst är jag bäst?!

Heeejj

Har tagit några bilder och fixade lite så ni kan njuta! Haha nu tittar jag på the simpsons och den är väldigt gammalt, eller det är fett dålig bild och så. Men det är ändå underhållning.





kjkdj

Heej

Igår så hade Ida middag och fem kamp med sina kompisar. Jag och Amanda fick vara med så vi är ganska trötta.
Idag vill jag spela golf och jag kanske ska göra det. Just nu tittar jag på "magi på waverly place"


grattis syrran:)<33

Heeejssaann bloggiishhh

Min kära syster Ida fyller år idag och jag har gjort ett kort till henne:
  Hiss eller Diss ? :)


Och så har jag haft fotbolls match. Det är ganska jobbigt att springa i en timme (asså det är ju halvlek och man får byta) Det började med att Kalhäll eller hur det nu stavas, gjorde ett mål. Sen gjorde faktiskt jag ett mål. Och Becka la in två hon med. Efter halvlek kanske en kvart kvar var vi så säkra på att vi skulle vinna så vi typ sluta kämpa så de gjorde 4-3  :'(   Men men... De var tillochmed bara hmm typ 9 på plan. Hehe .

Snart ska jag på golf träning och jag hoppas inerligt att det går bättre för mig än förra gången...

Asså fyyyy vad varmt det är där ute!!! VARFÖR HAR VI INTE ÖPPNAT POOLEN?!?!?!?!?!?!!?!!?!?!?!?!? GAAAHHH

TACK MALIN

Heej

SOm ni ser har jag fått en sper snygg bakrund och det där uppe header eller vad det nu heter. Allt det har Malin kubenka fixat. TAAAACCCKKK det är suuppperrr fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnntt!!!!:):):):):):):):):):):):):)<333333

Bildeer:)

Heej

Idag när jag var med tilda och Amanda och cyckla så såg vi årets första orm! och det säger jag inte med ett léende på läpparna. För jag HATAR ORMAR ÅHH jäkla bitches!!!
Sen så när vi åt middag så hade myggorna premiär -.-

Jag och Amanda har varit ute och knäppt bilderna. Kommentera om vilken som var finast!!!
 den har jag tagit
jaag
blev ock lite konstig men jag har knäppt den
mee
Amanda
Amanda;)
ja(g)
jag knäppt och Amanda och Molly på bilden
Amanda
jaag
jaag (jag vet att det där är en blåklocka xD tror jag...)
jag
jag har knäppt den utan redigering!
Amanda, med min fuuut ( har ni tänkt på att bollen är adidas och skorna är nike :):) )
Amanda med kamera jag i skottkärran
haha det är e gräsklippare jag sitter på
 IDas goda smothie:)
Om ni vill göra den så är det väldigt enkelt:
Häll i lite yourgurt. Helst vanilj. Sen frukt sen yourgurt sen frukt. Toppa med choklas sås eller något gött;)




tilda<3

Heeej

Har haft grymt kul idag med, är super hungrig men måste fixa några grejer
PUSSSSS

Tilda kommer snaart:)<33

Heeejej

Ska vara med Tilda idag med:) Så kanske inte komma upptatera på ett tag. Men det överlever ni väl?
hihi vet inte vad jag ska skriiva.
VAD BRUKAR NI GÖRA MEDANS NI VÄNTAR?

Boda BÄST

Heeeejj

Är så glad just nu eftersom jag har haft så roligt:) I mitt lag var jag lagkapten och Sara, Emma och Malin var i mitt lag, vi hade fett kul:)
Vi klarade 7 banor och det kan jag iaf sova gott på, även om vi kom sist.
Bilresorna var också väldigt roliga.

Bilder kommer senare <33

Mamma har hyrt Alvin och gänget 2

Hhehe läs rubben:) Hoppas den är bra. Ettan är ju bra men bara första gången. Och Amanda och Elsa bakar chokladbollar till, MUMS :P

taack tack

heej

Nu kommer jag försöka blogga bättre, eftersom Malin håller på att fixa header och bakrund, mm hoppas den blir fin! Men det är jag säker på:)


hihi lool

Heellluu

Idag  var första lektionen matte, och Maria tyckte jag gjorde raka sträck:) haha ville bara säga det.
Till lunch var det någon jätteäcklig fisk såjag åt knäckebröd. Och några i våran klass har vi utsett att åka till prisutdelningen inne istan! Det är tyvärr bara fem personer men lyllos dem:) Ska nog vara i klassrummet och titta vad de gör. Och så har vi bytt platser så nu får jag sitta längst in till fönstret, och längst fram bästa platsen!!

Det var lite om idag och imorgon ska jag åka till Boda Borg med vänner :)

två träningar i streck:)

Heej

När jag skriver det här så är jag väldigt trött. sitter på toaletten och väntar på Amanda (locket på ;) ) Hon sjunger högt och fel:) haha. Har skrämmande svidande på låren men jag har satt på bamse lotion  så jag smört in den så nu är jag nöjd.

Hungrig är jag om man får klaga. Ska ner och äta kan göra det så snabbt som möjligt den där sjungande galningen är klar ;)


även

shoouu

Idag var det jätteroligt med att åka till svartsjöslott. Vi gjorde massor av roliga lekar och den var kuul. Men jag fick en konstig kännsla av det... Den där kännslan om att vara utanför.

Min matsäck: Chicky bits med makaroner, festis kaktus eller var det nu var för smak,yoggy och en bulle. På lunchrasten vi hade där var jag körledare:) haha det var fett nice leen!
Ska snart byta om för jag ska på fotbollsträning vid fem:) Synd att de ändrade till grus...
Förresten nä KP kom igår så var det en bild ¨på JUSTIN BIEBER så självklart tog jag till akt att sätta upp den...... < br />







gissa vem som hälsade på pappa?

Anders bagge:)

russin

Heellauu


Idag i skolan så hade vi gympa som jag inte var med på. På gitarren fick jag lära mig sweet home alabama. haha har kört den ända sen jag kom hem:)  Jag lagade tortelini och köttbullar till mig och Amanda, det var veryy gött.
Ingen ölsta eller kanske men då kommer jag dit liksom en ochen  halvtimme försent. Då e man ju fett nOobig, och det är ju inte jag så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Tittar just nu på coops och killlen som såg poliserna började springa utan andledning sen berättar han ingenting om sig själv, skum grabb asså. och nu håller dem på att skriker, oj vänta det var en hund. shiit uuuaaaauuaauaaaaa haha i hope attt ni fattar.
Asså sluta då  biiiaaatcchh  uauuauauaua
 gott?





Ska börja fixa på ett födelsedags kort
jambo då

vi härmar varandra

Heellluu

Ja, ja, ja, och slutligen ja. Att jag ska till den där så kallade skolan. Hör jag något jubel där borta? haha tänkte väl det;P   Amanda sitter brevid och klagar på att jag inte har några videoklipp från youtube. Så här med lovar jag att ha ett youtube klipp en gång om dan. Så nu står det i lagen:D
 Lisa nilsson - varje gång jag ser dig

så då vet ni

Helluu

Aj min hals den bara gör ont! Amanda och jag var ute med sigge och lekte i säkert 40 min. Haha det var fett kul.
Nu tittar vi på game plan.

de kör race utanför mitt hus:)

Tjabba

Idag har min dag varit: ÄTA TOA OCH förklara för Amanda med snäll röst hur hennes nya mobil funkar, hon har köpt en som mig.
Utanför huset har det varit rally, men inte utanför vårat hus för där har de kört sakta men jag knäppte ett kort och det blev jättekonstigt så jag lägger tyvärr inte upp det.
Jag ska snart gå ner och plantera min läxa (haha det där lät ju lite roligt men i min NO läxa ska man plantera potatis bitar som har legat underplast i typ två dagar)
Mamma håller också på att tjata om fotbollskolan. Men nu har hon anmält mig. kommer jag vara ensam där?


herre gud vad det sjunker..

Heeello

Filmen igår var riktigt sorglig men jag fick ändå inte ut några tårar. Mitt jobb var att trösta Ida, Emelie och mamma som storsköt i soffan.

Filmen handlade om en tjej som hade cancer och hennes syster som då föräldrarna skapade för att ge organ och sånt till sin syster. hon var iaf tvungen att ge bort sin njure. Och hon ville inte det så det gick runt sådär.

Det kanske inte låter så bra men den var bra


jag köpte

Heej

När vi var i vb köpte jag: en sudd burk med 36 sudd (så nu har jag 132 sudd) 2 gigs minneskort och en fanta lepsyl och en sprite lepsyl.
Mamma köpte en longboard som jag åkte med och jag ramla så nu mår jag illa. Hehe jag ramla i rabatten.
På min golfträning gick det inget bra.
Är skit hungrig vi har också hyrt en film allt för min syster tror jag att den heter. Är den bra?<3



ska till vällingby

Heej

Ja, ni ser väl rubriken? Efter Amanda har gjort klart sin uppvisning så ska vi gå i affärer. Senare ska jag till min golfträning:):):):):):)

det lätta är inte så tungt!

Hejhej hallå

Åhvad jag har tråkigt, kanske har sagt det men nu fattar ni hur tråkigt jag har.
Har inget att skriva om... jag har tråkigt.


sjuuk

Hej

Åh vad trist det är att vara sjuk. Vakna med total huvudverk och halsont. På tv var det Indiana Jones och mamma (eftersom hon var hemma idag och jobba) så att jag fick titta max en timme men vi glömde bort tiden så jag degat framför tv i nästa två timmar.

Åhh vad trist. Föresten det är fredag idag O.O

påtal om Indian Jones.
Hur många N har Indiana Jones? (svaret är inte så lätt) asså seriöst det är inte det du tror att det är

,

Heje

Idag skolan på slöjden blev jag klar med huset men när jag kom hem var det fett sämst så jag blev helt vansinning och kasta in den i garderoben. Amanda, det var därför det lät ;)

Senare så ska jag följa med Amanda på hennes träning -.- Men som belöning får jag ju iaf äta pizza.

Nä nu ska jag göra en musik video syns!

Vilken är din favvo pizza? min e hawaii

.

Tjabba

Igår (kanske jag inte har berättat) så planterade vi ett solfosfrö i skolan och Janina sa att hon hade läst på internet att man skulle hälla i tee. Då idag när jag kom till skolan så visade några kompisar blomman då var den 28 cm! och helt full vuxen. Haha Bella och jag mätte. Men det skulle vi inte gjort för Janina hade bara lurat oss. hon hade bytt ut en. ÅHHH Herre gud va jag gick på den

Och en annan nyhet som är sant. Vi har en blogg i skolan och den har gått till typ final. Vi är bland de elva bästa!!!!! Vi kan alltså ha en chans att vinna 20000 kr!!!! Och inte bara det kanske kommer jornalister till skolan och det var fyra i klassen som kommer få bli interjuvade och jag är en av de!!! Om de kommer alltså.
SJUKT NICE!!!

Länk till bloggen.  www.klassettan.se     Rösta också på att vi ska vinna!


LOL

shoo

Idag på skolan skulle vi skriva kap två på deckarna. Asså det går grymt bra för mig med skrivningen och jag hartill ochmed varit med som ett exempel. Mm vilken kick!

Sen på NO:n så skulle jag fortsätta med min väderprognos som jag själv tycker är ganska bra:) men dock är jag ej klar. Men snart, eller kanske inte jag började typ idag.

Om ni inte visste det så planterar jag tio krukor med solroser. Precis som i skolan där min ligger bland de som har växt mest. Men iaf så mina, jag planterade 10 st och 8 av dem kan man se och vissa har växt ganska bra!! Är fettglad så jag knäppte bilder på två av dem. (och tänk på att jag typ satte dit dem i lördags!)

åhh va lycklig ja ee:)
inte en av de bästa men är endå för stolt!


dagens

DAGENS VILL HA: dig<3
DAGENS KLÄDSEL: Jeans och vanlig tröja 
DAGENS FRISYR: Uppsatt (förvånad?) 
DAGENS LÅT: glömt va den heter
DAGENS PLANER: I don´t know 
DAGENS SAKNAD: Saknar dig hela tiden Danza
DAGENS DUMMASTE: Att jag slog Ida på rumpan xD
DAGENS MISSLYCKANDE: hmmm 
 DAGENS DROG:
Vatten, törstig girl ya know 
DAGENS KÖP: På ölsta
DAGENS GODIS: Lite på ölsta
DAGENS HUMÖR: Haha Lisa och Bella ofc!
DAGENS CITAT: Bajs, skoja venne
DAGENS ROLIGASTE: Ölsta:)

Ölsta:)<3

Heje

Har varit på ölsta och härjat, var sjukt kul att baka men synd att vi inte vann... :P   Fett kul vi hade Lisa, Bella, Adam och Axel när vi spela king. Eller iaf jag när Lisa var så töntig. Haha
Sorry att jag skriver så tråkigt men.,,, har tyvärr ingen bortförklarning...

PUNKT.

Tjabba

Nu blir jag arg när jag tittar på min blogg statistik, det börjar sjunka. Ären dålig eller? :'(

Aja idag var det skola och det var väl roligt och vi körde fotboll på gympan. Det var fett kul iaf för de som var i mitt lag...

Mini saker som jag hittat på google


gaahh

Sjukt duktig här kommer några flera bilder från personen

undrar var den köper gubbarna?





Sjukt coooolllltt!!!

bilder




drogar minitomater

Tjana

Asså jag är lack på Ida. Här kommer jag hem och har tränat och verkligen kämpat då tittar hon, Emil, Malin och Lisa på derby matchen (AIK DIF) Och så ställer de fram en chips skål och dipp. Åhh då blir det ju lite svårt att låta bli! Men försöker överbelasta munnen med minitomater istället:)

 VS

drogar minitomater

Tjana

Asså jag är lack på Ida. Här kommer jag hem och har tränat och verkligen kämpat då tittar hon, Emil, Malin och Lisa på derby matchen (AIK DIF) Och så ställer de fram en chips skål och dipp. Åhh då blir det ju lite svårt att låta bli! Men försöker överbelasta munnen med minitomater istället:)

 VS

Hej

Tjabbadabado

Idag var jag på löparträning, och det var väldigt jobbigt. Det var roligt att pappa var me men jag ramlade i slutet. Stackars mig.

Jag är verkligen ledsen att jag inte blogga så mkt igår men jag var inte alls sugen..
Svaret på gåtan var, FRAMTIDEN:)


Gjorde den själv:)
Vem kan gå i vattnet utan att bli våt?

kdlekdelkdlekdeldkdelkdelekdledelkedkledkldlkdledkeldkel

Hejsan

Jag e ledsen,

Ska golfa idag ska bli kul.