Skåne

Heej
Just nu befinner jag mig i ett litet hus i Skåne. Igår så besökte vi min syster in Lund fikade så jag knappt kunde gå och så såg vi en kändis, gick i en kyrka och shoppa. Idag så har ida övningskört till ett typ livsbutik som var skitstor med kläder och allt! Så vi var där i typ två timmar och jag handlade faktiskt ganska mycket. Men vi är hemma nu och tar det lugnt, jag har typ drogat temple run! Snart ska vi hämta pizza och sen ska vi åka till staden och kolla på joe Labero, en trollkarl! Det kommer bli fett coolt!
Min mosters hästar ( hon Har ett eget stall)


Jag tog en kula för dig, jag fick en smula tillbaks

Tjaa
Dom två första lektionerna kollade vi på film. sköönt sen kom glädje förstöraren Kate och vi hade so... Sen lunch sedan matte prov och sen bild. Sen så vänta jag på bussen och åkte till kyrkan där Madde mötte mig och vi snacka sen gick jag hem och vi snackade på Skype i typ en timme och vi ska göra en sak...;) haha men nu har jag packat färdigt till helgen i Lund( ska ner och träffa min efterlängtade syster!) berättar mer om Lund senare.


We found love

Tjaaaa
Första lektionen var mentors tid och vi hade först med Josephine men sen kom inte Lena så vi hade låång rast och sen lunch. Sen kolla vi på film haha och sen hade vi engelska skit tråkigt och sist NO. Sen tog jag bussen hem med Lisa, Tilda, becca och Danne. Men jag hoppade av i svanhagen för att byta buss. Sen så gick jag hem och tog cykeln och cyklade till Madde och snacka. Sen cykla jag hem igen.


Tack Madde!

När jag var med Madde så gav hon mig den här affischen. Tack sötis!<3


My friends say i'm a fool that think that youre the one for me

Tja!
Igår hade jag tennis och efter den var jag med Lisa!<3
idag så var den en kort skoldag, bara två lektioner och lunch! Riktigt skönt att ta bussen hem vid halv tolv! Jag tog bussen med becci till svanhagen där
Mamma hämtade mig och vi handlade och sen åkte vi hem och gick till skogen hehe... Sen så cykla jag hem till Madde och snacka. Sen drog jag hem
Och nu ligger jag i sängen och messar.


It's JB

till Rebecka ;)

It's to Good to be true

Hej!
Sjukt kul igår, sov knappt nått men men... Kom hem runt elva och spelade cod med Joseph. Sen så mötte jag Nora och Rebecka, i svanhagen och vi nötta alla andra tjejerna i Bromma plan. Sen åkte vi till telefontorget, och på tunnelbanan så börja en gubbe snacka med oss. Men sen var vi framme och vi skulle klättra, askul! Det var jobbigt, svårt och fett läskigt att kolla ner.. Efter det så åkte vi till en restaurang nära lägenheten och åt och grät och delade ut diplom. Vi kommer sakna dig munken! Jag kom hem typ halv tolv, nu ligger jag i sängen och kollar på family guy.


Goooodmorgon!

Hej!
Klev upp för ungefär en timme sen var klar för kanske tjugo minuter sen. Jag är jättesnabb på morgonen faktiskt! Igår så var det ingen på svanhagen så jag var tvungen att åka hem... Onödigt säger jag bara! Jag är på bra humör idag, ganska nervös för ikväll..!


Tomt i skallen

Hej
Kom på för några sekunder sen att jag kommer att komma försent till
Min träning! Imorse så var vi i kyrkan och lyssnade, igår var vi i synagogan! Dagen rullade ganska snabbt, efter skolan så åkte jag till lägenheten och var där en timme och kollade på the Simpsons hah! Men tog ett tag att ta mig därifrån så det är därför jag kommer komma lite sent. Bloggar mer ikväll!


Under the mistletoe

Älskar den låteeeen!
Hej iallafall!
Försov mig lite imorse för jag somnade om och glömde ställa om klockan så jag somnade och vaknade upp i 40min senare. Men pappa skjutsade mig så jag han precis! Då hade vi matte, sen franska sen lunch. Euuw. Sen so och so men egentligen skulle jag haft labb men jag var med i fredags så jag åkte in till stan och mötte Michelle och jag köpte ett halsband, två linnen och en
Tjocktröja.
Idag så var det håltimme första Lektionen och jag, tugba och Alice skulle åka hem till Fredrik men vi pallade inte så vi stanna och åt krov... Sen hade vi 'svenska' för vi skulle få besök av polisen men dom kom inte så vi som inte hade boksamtal satt och plugga till no provet. Jaaag har varit riktigt glad idag!


Plugg


För jag vet allt om dig för du har varit min

Tja!
Allmänt slapp dag idag! Skitskönt! Har bara hängt med kussen och Ida hela dan lekt bonde med mjukisar och gummistövlar. Vi har kollat på film gick till kojan med hundarna spelat spel och allt möjligt. Runt sju kom dom andra hem och vi åt middag och nu kollar dom på film jag ligger på syrrans rum och kollar på sex and the city avsnitt. Halvt lonley sådäär. Men måste ju tagga till tennisen imorgon med Lisa!


But I set fire to the rain

Tjenare mannen!
Idag var en kort dag i skolan fast jag stannade en extra lektion för Leo sa att vi skulle.. Sen så mötte jag Madde i Brommaplan och vi åkte in till stan och köpte skal och en jeansskorta(käär)! Sen så fick jag också armband och örhängen av Madde!:-) sen kom Lisa och vi kollade lite till i affärer och sen åt dom och sen åkte vi hem. Nu är jag hemma sjungt och spelat gitarr så jag inte har någon röst, eller fingrar kvar hehe


Va dig själv.


Just do it

Hey
Efter skolan så var jag, jessibobo, Alice, Alice och Elin på donken ( staandard) och käka och hade clementin krig och så gömde dom min toapollet så jag lacka lite... Sen tog jag bussen till träningen och där var becka o Johanna och sen kom fisen också hehe. Träningen var iskall och jag kunde knappt andas eller röra på fingrarna. Och ja Johanna var ju allmänt, som hon brukar vara, juste grattis med tanden;) efter träningen kom mamma och hämtade mig och vi åkte hem och lagade middag! Tur att jag har gjort alla läxor och sånt så jag har bara duschat och legat i sängen! Men nu vill jag faktiskt sova!


Äälääctrooopååp

Shoooo!
Är ganska klar vaken nu hihi. Kom
På för en stund sen att jag kunde ta en buss som går om en timme istället för den om en halvtimme så nu är jag vaken och gör inget!:)


Seeeegt

Men tja!
Veeldigt bra bloggning, nooot...
Men i helgen var jag i Sundsvall och hade det riktigt mysigt!
Idag så klev jag upp halv sex för vi skulle dela upp reklam papper i sundbyberg för att få pengar till klasskassan. När folk var trevliga var det kul, annars var folk väldigt dryga! Efter skolan åkte jag hem och gjorde min konstiga läxa från NOn hehe... Men nu sitter vi o kollar på
Sverige Holland ! Späännande!


Jag gråter bara i regnet

Tjoaa
Har inte haft lust att bloggat det är därför det inte dykt upp nått nytt inlägg här på jonnatheblogger! Men idag så har jag inte varit så glad men jag har klarat mig igenom dagen och arbetat flitigt! Hihi skrryyyt! Efter skolan så har jag ätit massor ( seriöst skitmycke onyttigt så man får dåligt samvete nu efter). Sen har jag spelat mycke gitarr. Jag får mina gitarr perioder då och då, just nu är jag inne i en. jag har lärt mig spela favorite girl - jb så det är kult! Men jag har också pluggat till SO provet som jag har imorgon. Men nu är pappret borta, jag som nyss höll i det haha? Men jag kan det bra så det kommer nog funka bra! Jag ligger iaf i sängen nu och ska försöka läsa lite ur min bok som jag fick i födelsedags present. Eller jag fick tre för det var en serie. Jag fattar inte så
Mycket men det är jättebra och spännande, men snart kommer jag nog in i den! Imorgon så ska jag bara gå i skolan en kortis, för jag, Ida och Amanda ska ta en buss upp till Sundsvall och hänga med moster, kusse och mormor. Men mera om det imorgon har kramp i fingrarna...


T-R-Ö-T-T vad blir det? TRÖTT!

Åh Gud så trött jag är... Hade panik igår för ingen var hemma så jag vägrade somna tills min brorsa kom hem vid typ elva. Och elva är jättesent för mig, hehe. Jag går typ och lägger mig halv nio hahah! Men jag tycker det är skönt att gå och lägga sig tidigt så nu har jag ingen känsel i mina ögon..


Just be true to who you are

Hej
Vanlig skoldag idag, vi hade Inge NO så alla andra stack hem, medans jag och tugba var kvar en timme och väntade för att ha pt... Ingen annan gjorde det så jag känner mig duktig. Efter skolan åkte jag in till stan (lägenheten) och bytte om och sen åkte jag tillbaka till svanhagen och tränade.


Tugba Ersoy älskar dig


1 2 3 4


För det är kö från gatan upp till hallen

Hej!
Idag så hade jag ingen matte så vi fick typ sitta med mobilen. Sen hade vi franska tråkigt som vanligt.. dagen rullade väl på, vi slapp ha labb så jag åkte in till stan och mötte Miche och jag köpte en mössa, som jag skulle köpa för jag fick en för liten i födelsedag present. Sen kom jag hem och har pluggat. Men nu ligger jag i sängen och kollar på partaj.


In thaa caar!

Shooobree
Har inte bloggat som jag sa hihi. Busigchey..
Men vi har iaf haft en astrevlig helg här nere i Hunnebostrand! Ätit massa skaldjur och lite hummer också! Dom bor jättefint vid vattnet. Fast igår så var det skit mycke dimma så man såg typ ingeeet! Men idag har det inte varit dimma så det är skönt! Igår var vi i närmaste byn och typ gick runt för det var hummer festival haha! Sen så har vi cyklat runt lite. Men nu sitter vi i bilen hem. Gps:en säger att vi ska vara framme 21.37 och nu är klockan 17.07...